Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022
Καθαρός Ουρανός
31.7°C Αθήνα

1 € = $ 1.0224
1 $ = € 0.9781

Ελληνισμός

Μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία: Δεν ανεχόμαστε καμία αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο πλαίσιο της ομιλίας που εκφώνησε μετά από πρόσκληση της προέδρους του ΕΚ.

Νίκος Δένδιας: Στην Ελβετία τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα μεταβεί αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, στο Λουγκάνο της Ελβετίας προκειμένου να συμμετάσχει στο δείπνο εργασίας των επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στη Διάσκεψη για την Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας (Ukraine Recovery Conference).

Κύπρος: Tο πρώτο υποβρύχιο αρχαιολογικό πάρκο στην Αμαθούντα (pics)

Πρόκειται για το αρχαίο λιμάνι της Αμαθούντας με το Τμήμα Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εναλίων Αρχαιολογικών Ερευνών (ΕΡΕΝΑΕ) του Πανεπιστημίου Κύπρου και το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών να προχωρεί από την Πέμπτη (30/6) στη διεξαγωγή υποβρυχίων εργασιών με σκοπό την ανάδειξη του αρχαίου λιμανιού και κατ’ επέκταση την προβολή της υποβρύχιας αρχαιολογικής και φυσικής κληρονομιάς, μέσω της δημιουργίας καταδυτικών διαδρομών.

Tags:

Κορβέτες: Οι Belharra δείχνουν το δρόμο - Έρχονται «φορτωμένες» οι φρεγάτες πριν το 2025

«Μεθ’ ορμής ακαθέκτου» πλέει το Πολεμικό μας Ναυτικό για τον εκσυγχρονισμό του και την απόκτηση νέων πλοίων που θα ενισχύσουν κατακόρυφα την αποτρεπτική του ισχύ.

Tags:

Ο Ερντογάν επιστρέφει στον δρόμο των προκλήσεων: Για εμένα δεν υπάρχει πια κανείς Μητσοτάκης

Σε νέα προσβλητική επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ όπου είχε δείξει μια εικόνα «καλού παιδιού» αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα ελληνοτουρκικά.

Kyri;akow: Το «διάλογος γιοκ» το έχουμε ξανακούσει από την Τουρκία, πρέπει να συναντιόμαστε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη στάση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο ΝΑΤΟ μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.

Δένδιας: Ενημερώνει αύριο τα κόμματα για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής

Αύριο ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δένδιας θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.