Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023
Καθαρός Ουρανός
21.1°C Αθήνα

1 € = $ 1.0547
1 $ = € 0.9481

Ελληνισμός

rodos germanoi zevgaroi

Mια υπέροχη και συγκινητική πρωτοβουλία έρχεται από ένα ζευγάρι Γερμανών που, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους κατοίκους του χωριού Λάερμα στην Ρόδο, οι οποίοι πριν λίγες εβδομάδες έδωσαν από κοινού μάχη με τις φλόγες για να σβήσουν τη φωτιά που έκαιγε γύρω από το σπίτι τους, έστησαν γιορτή στο χωριό του νησιού!

κυκλωμα πειρατικής συνδρομητικής τηλεόρασης


Ακόμα ένα κύκλωμα πειρατικής συνδρομητικής τηλεόρασης εξαρθρώθηκε στην Ελλάδα από τις Αρχές. Ο τζίρος του κυκλώματος, το οποίο δραστηριοποιούνταν στην παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, ξεπερνά τα 1,2 εκ. ευρώ, ενώ οι ζημιές στις εταιρείες παροχής συνδρομητικών υπηρεσιών ανέρχονται σε περίπου 6.576.000 ευρώ, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

VOLOS KAKOKAIRIA

Φώτο: ΑΠΕ ΜΠΕ

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες στη Κεντρική και Βόρεια Εύβοια, καθώς το νέο κύμα της κακοκαιρίας έχει παραμείνει πάνω από την περιοχή για περισσότερο από 6 ώρες, με χιλιάδες τόνους νερού να πέφτουν από το Μαντούδι μέχρι την Ιστιαία και την ευρύτερη περιοχή. Δραματική η κατάσταση και στον Βόλο.

Κακοκαιρία Elias Ευβοια

Μία νέα κακοκαιρία πλήττει την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες με τα προβλήματα να συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτ., σε αρκετές περιοχές της χώρας, λόγω της κακοκαιρίας Elias, με την Εύβοια να δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα.

lamia dolofonia

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Άρτας, που παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη δολοφονία του άτυχου 65 χρόνου συνταξιούχου εκπαιδευτή της φυσικής αγωγής από τα χέρια του ίδιου του παιδιού του.

kakokairia elias

Από σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η επέλαση της κακοκαιρίας Elias στην Ελλάδα με μεγάλο όγκο νερού να αναμένεται να πέσει κυρίως στη Θεσσαλία αλλά και στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

κασσελάκησ

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα είναι πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ξεκαθαρή νίκη που πέτυχε στις επαναληπτικές εσωκομματικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή, 24 Σεπτ.