Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023
Σπασμένα σύννεφα
23.9°C Αθήνα

1 € = $ 1.0568
1 $ = € 0.9463

Ελλάδα

Κακοκαιρία Elias Ευβοια

Μία νέα κακοκαιρία πλήττει την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες με τα προβλήματα να συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτ., σε αρκετές περιοχές της χώρας, λόγω της κακοκαιρίας Elias, με την Εύβοια να δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα.

lamia dolofonia

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Άρτας, που παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη δολοφονία του άτυχου 65 χρόνου συνταξιούχου εκπαιδευτή της φυσικής αγωγής από τα χέρια του ίδιου του παιδιού του.

kakokairia elias

Από σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η επέλαση της κακοκαιρίας Elias στην Ελλάδα με μεγάλο όγκο νερού να αναμένεται να πέσει κυρίως στη Θεσσαλία αλλά και στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

κασσελάκησ

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα είναι πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ξεκαθαρή νίκη που πέτυχε στις επαναληπτικές εσωκομματικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή, 24 Σεπτ.

plimmira stratos

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας πλησιάζει την Ελλάδα, με το φαινόμενο της «ψυχρής λίμνης»,  που θα διαρκέσει από τη Δευτέρα, έως τουλάχιστον και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου. Σε συναγερμό βρίσκεται η Θεσσαλία που όπως φαίνεται θα πληγεί και πάλι περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας. Τα σχολεία από αύριο θα είναι κλειστά ενώ έχει κινητοποιηθεί και ο στρατός.

Κυριάκος Μητσοτάκης ΟΗΕ

Κλιματική αλλαγή – μεταναστευτικό – υπονόμευση των δημοκρατικών αξιών. Επάνω σε αυτό το τρίπτυχο που αναλύει ορισμένες από τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής κινήθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της 78ης γενικής συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ενώ ανέδειξε την ανάγκη η διεθνής κοινότητα να αρθεί στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων.