Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022
Καθαρός Ουρανός
23.9°C Αθήνα

1 € = $ 1.0290
1 $ = € 0.9718

Ελλάδα

Mitsotakis Davos

Στον απόηχο των πρόσφατων δηλώσεων του Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε μήνυμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ηγεσία της Τουρκίας, από το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και τη συζήτηση του με τον πρόεδρο του Φόρουμ, Μόργκε Μπρέντε.

Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφτηκε ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης

Τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο νέος πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης.

Καλά νέα για την Ελλάδα από τις Βρυξέλλες:Τέλος εποπτείας, μείωση εισφορών και δημοσιονομικές ανάσες

Η 14η έκθεση ενισχυμένης εποπτείας που δημοσιοποίησε η Κομισιόν καταδεικνύει πως η Ελλάδα και το 2023 θα έχει να πέτυχει χαμηλούς δημοσιονομικούς στόχους, ήτοι πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,3% του ΑΕΠ.

beegin
Έχοντας ήδη κάνει την αρχή, με την αγορά μελισσιών και εξοπλισμού για τους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας, η Endless EC λανσάρει το site του Beegin, «ανοίγοντας» έτσι την ενέργεια προς το κοινό, ώστε να γίνει η στήριξη των μελισσών και των ανθρώπων της περιοχής, προσωπική υπόθεση όλων. Τελικός στόχος του Beegin είναι, μέσω των μελισσών, να δοθεί η ώθηση στη φύση της Βόρειας Εύβοιας να ανακάμψει σταδιακά, με φυσικές διεργασίες.

Ο Δένδιας «κάρφωσε» τους Τούρκους στις ΗΠΑ

Η χώρα μας εδραιώνει τη θέση της όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά σε ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα ως αξιόπιστος σύμμαχος υποστηρίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

ΓΕΕΘΑ: Συγκινητικές μαρτυρίες για τη Μάχη της Κρήτης

Το podcast έχει τον τίτλο «Συγκινητικές μαρτυρίες για τη Μάχη της Κρήτης» και αναδεικνύει την ηρωική αντίσταση που προέβαλαν οι υπερασπιστές του νησιού αλλά και ο υπερήφανος λαός της Κρήτης απέναντι στην πάνοπλη ναζιστική πολεμική μηχανή, αναγκάζοντας την τελευταία να πληρώσει βαρύτατο τίμημα.

ευρω

«Δεύτερη ευκαιρία» να διεκδικήσουν δωρεάν κεφάλαια κίνησης που αγγίζουν τα 400.000 ευρώ έχουν επιχειρήσεις ψυχαγωγίας, διοργάνωσης και τροφοδοσίας εκδηλώσεων, γυμναστήρια και σχολές χορού. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 3 Ιουνίου και δικαίωμα στην επιχορήγηση έχουν όσοι επαγγελματίες των συγκεκριμένων κλάδων δέχθηκαν πλήγμα στον τζίρο τους κατά την περίοδο της πανδημίας.

Ροή Ειδήσεων