Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022
Διάσπαρτα σύννεφα
14.4°C Αθήνα

1 € = $ 1.0507
1 $ = € 0.9517

Ελλάδα

κυριακος
Τελευταία στιγμή αναβλήθηκε χθες το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Αλβανία. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πτήση ελικοπτέρου του Έλληνα Πρωθυπουργού και έτσι η προγραμματισμένη επίσκεψη σε Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσάνη, μετατέθηκε ώστε να πραγματοποιηθεί σε επόμενο διάστημα. Για διπλωματικό φιάσκο κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

 τσουνης
Στα πλαίσια του 33ου Greek Economic Summit, ο Αμερικανός πρέσβης, ελληνικής καταγωγής, Τζορτζ Τσούνης. εξέφρασε το μήνυμα πως οι ΗΠΑ και η Ευρώπη προσβλέπουν στην Ελλάδα να παίξει έναν ηγετικό ρόλο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ως στρατιωτικός και ενεργειακός κόμβος, κέντρο οικονομικής ανάπτυξης και επενδύσεων και ως μια δύναμη σταθεροποίησης της περιοχής.

 gus bilirakis
Η Ελλάδα είναι ένας πολύ ισχυρός σύμμαχος στην περιοχή και μοιράζεται αμυντικές υποδομές απέναντι σε υπαρξιακές απειλές, τόνισε ο Ελληνοαμερικανός βουλευτής Γκας Μπιλιράκης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που προβλήθηκε στο 33ο Greek Economic Summit, το οποίο διεξάγεται στην Αθήνα.

 Mάρμαρα Παρθενώνα

Ρεπορτάζ του Guardian αποκαλύπτει προκαταρκτικές συζητήσεις και παρασκήνιο για την προσπάθεια επιστροφής των Μάρμαρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

ANTONIOS
Νέα κατοικία αναζήτησαν και βρήκαν ο πατήρ Ατώνιος και η σύζυγός του Σταματία Γεωργαντή καθώς το νέο ΔΣ της ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου», απομάκρυνε το ζευγάρι από το κτίριο όσο είναι σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών ύστερα από καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών αλλά και ύποπτες οικονομικές κινήσεις. Σύμφωνα με το ζευγάρι, η έξωση τους ανάγκασε να κοιμηθούν στο αυτοκίνητο μαζί με το ανήλικο παιδί τους.

 σακελαροπουλου υποβρυχιο
Το υποβρύχιο «Παπανικολής» επισκέφτηκε εχθές η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Μάλιστα, η ΠτΔ μπήκε στο εσωτερικό του υποβρυχίου και συμμετείχε σε «βόλτα» από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας προς στον Πειραιά.

 pateras antonios 1
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου καθώς έληξε η διορία που έχουν δώσει οι Aρχές στον πατέρα Αντώνιο και τα υπόλοιπα υψηλόβαθμα στελέχη της ΜΚΟ για να απομακρυνθούν από τις εγκαταστάσεις της.