Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021
Λίγα σύννεφα
10°C Αθήνα

1 € = $ 1.1292
1 $ = € 0.8856

Μπουρλάς: Η Ελλάδα μπαίνει στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη

Μπουρλάς: Η Ελλάδα μπαίνει στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη

Με εξαιρετικά θέρμα λόγια αναφέρθηκα ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλάς για τις νέες εγκαταστάσεις του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της φαρκαμευτικής εταιρίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μπουρλάς αρχικά ευχαρίστησε όσους συνεβάλαν για να γίνει πραγματικότητα το εγχείρημα αυτό, με τον πρόεδρο της Pfizer να αναφέρεται και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας, ο οποίος όπως τόνισε μπορεί να αποτελέσει την αφετήρια για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

«Ο ιδιωτικός τομέας έχει να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο και η Pfizer είναι και θα είναι παρούσα σε αυτή την διαδικασία», είπε ακόμα. Ο κ. Μπουρλάς, τόνισε επίσης ότι πλέον δημιουργούνται ευκαιρίες απασχόλησης και συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός συστήματος συνεργασιών στην χώρα και μάλιστα «βάζουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη».

Η Pfzier έχει δεσμευτεί για να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ δίνοντας στοιχεία για την επένδυση είπε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τους 500 και το 15% είναι Έλληνες του εξωτερικού που γύρισαν στην πατρίδα τους για να εργαστούν εδώ.

«Είμαι περήφανος Έλληνας και Σαλονικιός και λίγες πόλεις μπορούν να τα αναδείξουν όλα αυτά. Είναι μια πόλη με καρδιά και ψυχή. Είμαι γεμάτος αναμνήσεις και αισιοδοξία για όλα αυτά που θα κάνουμε τα επόμενα χρόνια», κατέληξε.