Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Έκρυθμη η κατάσταση στο Δροσερό Ξάνθης μετά τη δολοφονία 45χρονου, φόβοι για βεντέτα

δροσερο Ξανθης
 
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Δροσερό Ξάνθης, με τους φόβους για βεντέτα στην περιοχή, μετά τη δολοφονία 45χρονου, να φουντώνουν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήμερα, το μεσημέρι της Τρίτης, ακούγονταν πυροβολισμοί, ενώ υπήρξαν και επεισόδια.

 
Οι κάτοικοι του Δροσερού Ξάνθης είναι ανάστατοι, ενώ σημειώθηκε και πετροπόλεμος.
 
Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που καλύπτουν την είσοδο και έξοδο του οικισμού.
 
Ξάνθη: Πυρπόλησαν το σπίτι του δράστη
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστοι, αφού άδειασαν το σπίτι του 36χρονου καθ' ομολογίαν δράστη, του έβαλαν φωτιά και το έκαψαν. Στη συνέχεια, πυρπόλησαν και το σπίτι του αδελφού του.
 
Τα επεισόδια σημειώνονται μετά τη δολοφονία 45χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 36χρονου δράστη.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιο του και μάλιστα έπειτα από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.
 
Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δύο ανηλίκων, ο 45χρονος, ο οποίος ήταν ο παππούς της νεαρής "προς πώλησιν" κοπέλας, άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ.
 
Ο 36χρονος δράστης αφού προσπάθησε να πάρει πίσω το τελευταίο διάστημα το ποσό που είχε δώσει για τη νύφη τελικά αποφάσισε να εισβάλει στο σπίτι του 45χρονου παππού της και να τον σκοτώσει με πέντε σφαίρες.
 
Αφού δεν πήρε τη νύφη... πήρε εκδίκηση! Και όλα αυτά εν έτει 2023, πού; Στην Ελλάδα!