Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024
Διάσπαρτα σύννεφα
25.6°C Αθήνα

Επαγγελματικοί σταθμοί φόρτισης κινητών εγκαταστάθηκαν στα 14 αεροδρόμια της Fraport Greece σε συνεργασία με την Charge Μe

image0.jpeg

Υψηλής ποιότητας επαγγελματικούς σταθμούς φόρτισης για κάθε είδους κινητή συσκευή μπορεί να συναντήσει ένας επιβάτης στα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια που λειτουργεί και διαχειρίζεται η Fraport Greece. Η νέα αυτή υπηρεσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Charge Me, μετά από διαγωνιστική διαδικασία.

Πάνω από 70 σταθμοί φόρτισης τοποθετήθηκαν σε όλα τα βασικά σημεία αναμονής επιβατών εντός των αεροδρομίων, προσφέροντας ταχυφόρτιση υψηλής ασφάλειας σε όλους τους τύπους κινητών και φορητών υπολογιστών. Επιπρόσθετα, διατίθενται διπλές οθόνες με δυνατότητα προβολής περιεχομένων. Η υπηρεσία αυτή αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την εμπειρία των επιβατών, καλύπτοντας τις σύγχρονες ταξιδιωτικές ανάγκες τους.

Τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Fraport Greece στα οποία τοποθετήθηκαν οι φορτιστές, είναι:

Η Charge Me είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει επαγγελματικούς σταθμούς φόρτισης υψηλής ποιότητας, μακροχρόνιας ή και βραχυχρόνιας μίσθωσης. Μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη φόρτισης και διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών, τόσο σε δημόσιους όσο και ιδιωτικούς χώρους, όπως ιδιωτικά νοσοκομεία, μαιευτήρια, ξενοδοχεία, εστίαση, εκθέσεις, VIP lounges, κτιριακές εγκαταστάσεις , τη Βουλή των Ελλήνων και λοιπά.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://chargeme.gr/