Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Μύκονος: Έφυγε από τη ζωή αιφνίδια ο γνωστός επιχειρηματίας Φώτης Πονηρός

 φώτης πονηρός
 
Ο νεαρός και επιτυχημένος Μυκονιάτης επιχειρηματίας Φώτης Πονηρός έφυγε από τη ζωή στα 40, μόλις, του χρόνια, από ανακοπή όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Ο Φώτης Πονηρός υπήρξε ένας ικανότατος επιχειρηματίας, ένας από τους καλύτερους κοσμηματοπώλες της Μυκόνου, με την οικογένεια του να δραστηριοποιείται επαγγελματικά επίσης στην Αθήνα και την Σαντορίνη, όπου διατηρούν γνωστά κοσμηματοπωλεία.
 
Ο γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας, ο οποίος  δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που να του ήταν γνωστά, αφήνει πίσω ένα αγγελούδι μόλις 8 μηνών.
 
Η είδηση του ξαφνικού του θανάτου προκάλεσε ισχυρό σοκ στην κοινωνία του νησιού, της οποίας υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητό μέλος, όντας ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης και δραστήριος επιχειρηματίας.  
 
Τη θλίψη της για την απώλεια του αγαπημένου κοσμηματοπώλη της Μυκόνου εξέφρασε και η Κατερίνα Μονογυιού, συμμεριζόμενη απόλυτα τον πόνο της οικογένειας του και ευχόμενη θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
 
«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας για την πόλη των αγγέλων ο Φώτης Πονηρός, ένας αληθινός φίλος, έντιμος άνθρωπος, οικογενειάρχης και δραστήριος επιχειρηματίας.  Ο Φώτης θα είναι για πάντα στις καρδιές μας ως ένας άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, μεράκι και εργατικότητα.
 
Συναισθάνομαι απόλυτα πόσο οδυνηρό είναι όταν ένας νέος άνθρωπος φεύγει και αφήνει πίσω την οικογένεια του.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του, κουράγιο και δύναμη. Εύχομαι να έχει Καλό Παράδεισο.», ευχήθηκε με θλίψη η βουλευτής Κυκλάδων στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού επιχειρηματία.