Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Νέα άγρια επίθεση εναντίον νεαρής γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας: Αφγανός χτύπησε με μπουνιές την κοπέλα που δεν γνώριζε μέρα μεσημέρι


epithesi ermou koritsi
Αφγανός μετανάστης, ο οποίος ζει παράνομα στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια και φέρεται πως έχει δημιουργήσει πρόσφατα και άλλο παρόμοιο επεισόδιο, επιτέθηκε σε μία 20χρονη κοπέλα, την οποία δεν γνώριζε και την γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο και τον λαιμό καθώς εκείνη έβγαινε από κατάστημα στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας.

HDN Newsroom

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, ο άνδρας - ενδεχομένως υπό την επήρεια ουσιών - της επιτέθηκε, με γροθιές στην καρωτίδα και στο πρόσωπο, χωρίς πρόθεση, όπως φάνηκε, να την ληστέψει.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο νεαρός σε ηλικία Αφγανός, όπως προέκυψε, βρίσκεται παράνομα στην χώρα μας από το 2016!

Κατά την σύλληψη του δεν πρόβαλε καμία αντίσταση καθώς οι αστυνομικοί τον οδήγησαν πρώτα στο Α/Τ Ακροπόλεως και στη συνέχεια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα, η οποία βρισκόταν στον εμπορικό δρόμο με την παρέα της, έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε, μετά από την επίθεση που δέχθηκε.

Καταστηματάρχες και πλανόδιοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν να συνέλθει από το σοκ ενώ στο σημείο έφτασαν και δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και άρχισαν να αναζητούν τον δράστη, ο οποίος δεν είχε κάν απομακρυνθεί από την περιοχή. 

Υπενθυμίζουμε πως αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό επίθεσης σε νεαρή γυναίκα στη συγκεκριμένη οδό, στην Ερμού, μία περιοχή τουριστική και εμπορική, στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο, όμως, παρά τις όποιες προσπάθειες, παραμένει μία περιοχή όπου κυριαρχεί η παραβατικότητα και κατακλύζεται από ανθρώπους διαφόρων χωρών οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους, βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα.