Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για Ρούλα Πισπιρίγκου

Καθημερινές είναι οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Νέες πληροφορίες για τον θάνατο της Ίριδας γεννούν ακόμα περισσότερα ερωτηματικά!

Η αστυνομική έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση, χαρακτηρίζεται ως πολυεπίπεδη καθώς προσπάθειες ανεύρεσης στοιχείων γίνονται τόσο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο έχει προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς και για τους θανάτους των δυο μικρότερων κοριτσιών της Ίριδας και της Μαλένας.

Οι νέες πληροφορίες αυτή τη φορά, αφορούν τον θάνατο της Ίριδας, καθώς και για τις κλήσεις της κατηγορούμενης πριν και μετά τον θάνατο της κόρης της.

Η περίεργη κλήση στο ΕΚΑΒ σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», έγινε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου μια μόλις μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας, στις 20/3/2021, η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάλεσε το 166, ωστόσο η κλήση διήρκησε μόλις 11 δευτερόλεπτα με την 33χρονη να το κλείνει χωρίς να μιλήσει σε κανέναν. Ακόμα, στις 20/3/2021 κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο για «πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης».