Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν βρίσκω να έχω κάνει κάτι κακό στα παιδιά»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν βρίσκω να έχω κάνει κάτι κακό στα παιδιά»

Για την υπόθεση του θανάτου των δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας για την οποία κατηγορείται αλλά και για τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, μίλησε μέσα από το κελί της φυλακής που κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως είπε στο STAR «οι σκέψεις μου είναι πάντα τα παιδιά μου, πάντα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη την ημέρα (σ.σ. σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που έφυγε από τη ζωή) θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Να με κατηγορούν για τον θάνατο της, τον θάνατο της Ίριδας. Δεν αντέχεται αυτό, δεν αντέχεται. Έχω μείνει μόνη μου τώρα εδώ και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά τις σκέψεις μου τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω να έχω κάνει κάτι κακό στα παιδιά, έστω μια αφορμή έστω Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου κάτι και δεν βρίσκω».

«Θα μου πεις κανένας δεν θα έβρισκε, το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν σαν άνθρωπο και μιλάνε για μένα άτομα που δεν με γνωρίζουν μιλάνε και με παρουσιάζουν σαν τέρας και δεν είμαι αυτή» συμπλήρωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού υποστήριξε ότι «με ενδείξεις» δεν το έχει κάνει, συμπλήρωσε ότι «θεωρώ και πιστεύω ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό».

«Και να ξεκαθαρίσω κάτι, πήραμε μια ιατροδικαστική εξέταση. Εμείς δεν κάναμε επίθεση ούτε στον κύριο Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει ο οποιοσδήποτε ήταν υπεύθυνος από τι προέκυψε ηπατική ανεπάρκεια. Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Όσο για την ιατροδικαστική δεν φέραμε καμιά αντίρρηση για την αιτία θανάτου που πήραμε» πρόσθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Μαλένας.

«Μετά λένε για το πανάκι; Θα έδινα εγώ η ίδια το πανάκι; Αν είχα κάνει τέτοιο με το ίδιο το πανάκι ή με άλλο τρόπο; Τα πράγματα αυτά είναι εξωφρενικά» σχολίασε, δε, για τον θάνατο της Ίριδας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα σχόλια για τον Μάνο Δασκαλάκη

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη συνέντευξη αποτέλεσε ο Μάνος Δασκαλάκης για τον οποίο ανέφερε ότι «είπα ότι δεν θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου, αυτό είπα και στους δικηγόρους για να το πουν και προς τα έξω. Ο Μάνος μπορεί… δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα και μετά έχει κόψει επικοινωνία. Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά, εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς».

Κληθείσα, δε, να σχολιάσει τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ότι «εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες οι οποίες ήταν άκαρπες (σ.σ. να επικοινωνήσουν). Να πει σε εμένα «ναι Ρούλα το έχεις κάνει και έχω αυτή την απόδειξη». Εγώ δεν έχω αυτή την απόδειξη».

«Προφανώς περίμενα κάτι περισσότερο γιατί με τον Μάνο ήμουν εννιά χρόνια, είχαμε μια οικογένεια και τρία παιδιά μαζί. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μου πει ένα γιατί εμένα. Όχι δημόσια και να τα βλέπω αυτά από την τηλεόραση και να μου τα μεταφέρουν, εμένα της ίδιας να μου πει «γιατί, γιατί τα παιδιά μας» αφού το θεωρεί δεδομένο» πρόσθεσε η 33χρονη για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η ίδια σημείωσε ότι «έχω πέσει από τα σύννεφα με τις συμπεριφορές πολλών ανθρώπων που τώρα σιωπούν, με πολλούς συγγενείς και από την πλευρά του Μάνου» ενώ πρόσθεσε «περιμένω την αλήθεια έστω και αργά, την δικαιούνται όχι εγώ αλλά τα παιδιά μας».

«Κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία, δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα στοιχείο για να δείξει ότι δεν είμαι εγώ» κατέληξε η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία είπε σχετικά με την καταγγελλόμενη κακοποίηση της Τζωρτζίνας ότι «δεν υπάρχει. Απλά ήταν τσακωμός και από τα νεύρα μας δεν καταλάβαμε ότι μας άκουσε η Τζωρτζίνα».