Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Στο γκέι μπαρ Sodade γλέντησε ο Κασσελάκης για τον γάμο ομοφύλων

kasselakis.jpg

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, διασκέδασε στο μπαρ Sodade 2 στο Γκάζι μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια στην Ολομέλεια της Βουλής το βράδυ της Πέμπτης.

Μόλις έφτασε έξω από το κλαμπ Sodade, ο κ. Κασσελάκης είπε σε δημοσιογράφους: «Ξέρω να μιλάω μόνος μου. Ξέρω πολλοί θα με ρωτήσετε τι σκοπό έχω σχετικά με τον κ. Πολάκη. Θέλω να ξέρετε ότι αυτό το νομοσχέδιο όσον αφορά στο πολιτικό κομμάτι του, χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης ο οποίος δε φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για το βουλευτικό χαρακτήρα του».

«Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων.

 
 

Πρόσθεσε ότι έχει μία παράκληση στους γονείς αυτής της χώρας. «Υπάρχει μία πιθανότητα πολλοί από εσάς να έχετε ένα παιδί, το οποίο να ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην οικογένειά σας. Ξέρω ότι η μισή χώρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί  Έλληνες, πολλές Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν γιατί ξέρουν ότι αυτή η νοοτροπία ανήκει σε πρώιμες εποχές. Θέλουμε η Ελλάδα να είναι μία σύγχρονη κοινωνία» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης και συνέχισε:

«Στους γονείς οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και που έχουν παιδιά έξω και μέσα, που μέσα σε μικρές κοινωνίες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να πούνε την πραγματικότητά τους, αγκαλιάστε τα παιδιά σας».