Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024

Θάνατος Τζωρτζίνας: Τι «κρύβει» ο Μάνος, ενώ απορεί με την «ανησυχία» της Ρούλας

Θάνατος Τζωρτζίνας: Τι «κρύβει» ο Μάνος, ενώ απορεί με την «ανησυχία» της Ρούλας

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία του πατέρα των τριών κοριτσιών της Πάτρας, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος στην επίσημη κατάθεσή του στην ανακρίτρια Αθηνών, κατέδειξε πώς άλλαξε η συμπεριφορά της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στη συμπεριφορά της όταν άρχισαν να διατυπώνονται, δημόσια, υποψίες για τον θάνατο της μικρής κόρης του, ο Μάνος Δασκαλάλης δήλωσε: «Διαπίστωσα ότι είχε μια ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά μέσα, εκθέτοντας τις δικές της απόψεις και έχοντας συνεχώς τον νου της, αν θα πουν κάτι σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας ή αν έχουν ανακαλύψει κάτι. Ο τρόπος αυτός δεν μου άρεσε και μάλιστα της έλεγα, για ποιο λόγο είχε απορροφηθεί τόσο πολύ και είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για τα αίτια θανάτου του παιδιού μας».

Ωστόσο, εύλογα γεννάται το ερώτημα, γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης «καρφώνει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για «ανησυχία» ως προς τη δημοσιότητα του τρίτου θανάτου μέσα στην οικογένειά του, όταν ο ίδιος, την ημέρα που η Τζωτρζίνα «έφυγε» από τη ζωή, πρώτος επέδειξε μεγάλη ανησυχία για τη δημοσιοποίηση της είδησης και τα ερωτήματα που πλέον εγείρονταν για τις τρεις απώλειες των παιδιών, μέσα σε 2,5 χρόνια, αναφέρει σε δημοσίευμά του το pelop.gr.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα -για πρώτη φορά- το μήνυμα που ο Μάνος Δασκαλάκης απέστειλε σε διαχειριστή του pelop.gr, όταν το διαδικτυακό μέσο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» (στις 9.10 μ.μ.) της 29ης Ιανουαρίου ανήρτησε την είδηση θανάτου της Τζωρτζίνας, με τις επακόλουθες εύλογες απορίες.

«Σεβαστείτε… Μην ανεβάζετε τίποτα. Κατέβασέ το. Γράφετε ό,τι θέλετε» ανέφερε στο μήνυμά του στο facebook. Ωστόσο, η εν λόγω ανάρτηση ουδέποτε κατέβηκε, αφού κρίθηκε από το pelop.gr ότι ήταν μία αληθής δήλωση.