Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024

Υπόθεση Πάτρας: Ο Μάνος Δασκαλάκης αναγνώρισε τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου στα ανώνυμα τηλεφωνήματα

roula11

Τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναγνώρισε η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη πίσω από ανώνυμα τηλεφωνήματα, που τον έβαζαν στο «κάδρο» των υπόπτων.

 Σύμφωνα με νέα στοιχεία του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, η πλευρά του 30χρονου πατέρα δηλώνει με βεβαιότητα πως η φωνή ανήκει στην 33χρονη κατηγορούμενη.

Είχαν προηγηθεί δύο τηλεφωνήματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, ένας στις 15 και ακόμη ένα στις 25 Μαρτίου, στα οποία  μια «μυστηριώδης» γυναίκα  με αλλοιωμένη φωνή, δηλώνει χαρακτηριστικά ότι επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη.  «Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο.
 
Οι αστυνομικές Αρχές δηλώνουν πως μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό μέσω έρευνας στα αστυνομικά εργαστήρια παρά την αλλοίωση της φωνής.
Τη συγκεκριμένη περίοδο, ο Μάνος Δασκαλάκης υπερασπιζόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο φέρεται να είχε πει σε οικείους του, πως μπορεί να το κάνει σε ορισμένα σημεία αναφορικά με την Τζωρτζίνα και όχι στο σύνολο της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ήταν απών σε πολλές στιγμές.