Μαρτίου 08, 2021

Ψυχαγωγία

 

 

rig39874hg8934g893894.jpg

Το Ίδρυμα Ωνάση καλεί τη Νο.1 dj της τέκνο και house μουσικής σκηνής στον κόσμο, Charlotte de Witte, σε έναν από τους πιο επιβλητικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Χωρίς κοινό, ανάμεσα σε πέτρες, χώμα, μάρμαρα και ελληνικό φως, η Charlotte de Witte έρχεται για ένα live dj set την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 20:00, που θα μεταδοθεί - μεταξύ άλλων - στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση (χωρίς αντίτιμο ή χρονικό περιορισμό), ενώνοντας όλους τους clubbers του κόσμου εκεί που δεν περιμένουν, στην Αρχαία Μεσσήνη.

3011445.jpg

H εφημερίδα, «The New York Times», σε άρθρο της που δημοσίευσε την Τρίτη αναφέρεται στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του ελληνικού θεάτρου κάνοντας λόγο για «θεμέλια που τρίζουν στο Εθνικό Θέατρο».

3008645.jpg

Στην χειρόγραφη διαθήκη του, ο  Larry King είχε ζητήσει να μοιραστεί η περιουσία του, η οποία ανέρχεται σύμφωνα στα 2 εκατομμύρια δολάρια, ισότιμα μεταξύ των πέντε παιδιών του: τον 59χρονο γιο του Larry King τζούνιορ, τον 20χρονο Κάνον και τον 21χρονο Τσανς, αλλά και στα αείμνηστα παιδιά του, Άντι και Κάια.

mavrakis-main.jpg

Tι σχέση μπορεί να έχει άραγε ένα μικρό σπίτι στον Βάμο της Κρήτης με ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ; Μεγάλη, αν λέγεσαι Μανώλης Μαυράκης και έχεις ζήσει μια ζωή που θυμίζει πραγματικά κινηματογραφική ταινία για τις ξέφρενες νύχτες των 70s και των 80s.