Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Αυτά είναι τα χόμπυ των πιο πλούσιων ανθρώπων του πλανήτη

bezos musk zuckerberg

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα κάνατε εάν είχατε τόσα λεφτά που να μπορούσατε να κάνετε ότι θέλετε; Για κάποιους ελάχιστους και τυχερούς αυτό είναι η πραγματικότητα τους, δείτε λοιπόν πώς περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.

Αλίνα Λόη

zuckerberg

Για αρχή, στον ιδρυτή του Facebook και Διευθύνων Σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζακερμπέργκ, αρέσουν οι πολεμικές τέχνες και η κιθάρα.

tim cook apple

Στον Τιμ Κουκ, τον Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, αρέσει η ποδηλασία και η αναρρίχηση.

larry ellison
Ο Λάρι Έλισον, CTO και ιδρυτής της Oracle, λατρεύει την ιστιοπλοΐα. Μάλιστα, χρηματοδότησε εν μέρει την ιστιοπλοϊκή ομάδα Oracle Team USA, η οποία κέρδισε τον 33ο αγώνα γιοτ America’s Cup το 2010 ενώ συμμετείχε και ο ίδιος σε αγώνες από τη δεκαετία του 1990.

JEFF bezos sea
Ο ιδρυτής της Amazon και τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος, λατρεύει, μεταξύ άλλων, τη γυμναστική και ειδικά το cardio και τα βάρη ενώ έχει και προσωπικό γυμναστή, τον Γουές Όκερσον, ο οποίος φέρεται να έχει για πελάτη επίσης, τον Τομ Κρουζ.

gates 1
Ο ιδρυτής και πρώην CEO της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, λατρεύει να συλλέγει πολυτελή αυτοκίνητα, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στις Πόρσε. Το κτήμα του στη Μεδίνα της Ουάσιγκτον φέρεται να διαθέτει γκαράζ με χωρητικότητα 20 αυτοκινήτων.

musk X
Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και ιδιοκτήτης του X, Έλον Μασκ, όταν δεν προσπαθεί να κατακτήσει το διάστημα, ξεκουράζεται παίζοντας video games. Η πρώην κοπέλα του, Κλερ Μπουσέ – πιο γνωστή ως Grimes – είπε στον βιογράφο του Μασκ ότι έμενε ξύπνιος όλη νύχτα παίζοντας το βιντεοπαιχνίδι “Elden Ring”, όταν πρωτοκυκλοφόρησε.