Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαζωνάκη κατά της αδερφής του Βάσως

mazonakis vaso

Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Πειραιά η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που ειχε καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδερφής του, Βάσως. Θυμίζουμε πως η διαμάχη τους αφορούσε σε ακίνητο στη Μύκονο, το οποίο διαχειριζόταν εταιρεία, στην οποία μετείχαν ο τραγουδιστής, η αδερφή του και ο σύζυγος της.

Εύα Κουτουμάνου

Το Πρωτοδικείο εξέδωσε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής την απόφασή του, σύμφωνα με την οποία δεν έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο γνωστός τραγουδιστής και η οποία είχε συζητηθεί πριν από, περίπου, ένα μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ασφαλιστικά μέτρα είχαν κατατεθεί από τον προηγούμενο δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρο Μαντά, και ήταν διατυπωμένα με τρόπο που το δικαστήριο έπρεπε να αποφασίσει εάν η αδερφή του τραγουδιστή, Βάσω, είχε καταχραστεί λεφτά ή όχι, κι έτσι το αποτέλεσμα ήταν να απορριφθούν.

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες μέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής στην Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, ο Γιώργος Μαζωνάκης, αναφερόμενος στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, είπε:

«Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε και εγώ στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί και μου συνέβη αυτό μια δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω».

Στην πορεία, επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που πήγαν δικαστικώς, είναι ότι «μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας του στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρης εν αγνοία του».

«Είναι μια υπόθεση και αυτή είναι αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε» είπε με νόημα ο Γιώργος Μαζωνάκης και πρόσθεσε έπειτα πως: «Θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον εαυτό του και ποιος είναι τι. Για μένα είναι πάρα πολύ στενάχωρο όπως καταλαβαίνετε, αλλά έχω φτάσει σημείο που είναι πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά εμένα με τον Γιώργο μέσα το σπίτι μου και σκεπτόμενος πράγματα, γιατί εγώ έχω φυγή επαγγελματικά και προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα πράγματα πιστεύω θα είναι καλύτερα».

«Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Είναι πολύ πιο μεγάλο από ό,τι φαίνεται. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη», συνέχισε ο Μαζωνάκης.

Μάλιστα πρόσφατα ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε και μία ανάρτηση γεμάτη υπονοούμενα, γράφοντας «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο», η οποία προκάλεσε πολλά σχόλια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφερόμενος στις σχέσεις του με την οικογένεια του ξεκαθάρισε πως δεν είναι όπως ήταν πριν:

«Οι σχέσεις μας αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις. Αυτό βέβαια αυτόματα, φέρνει και μία ελευθερία στον άνθρωπο. Οι ελληνικές οικογένειες, όπως έχω πει στο παρελθόν, είναι ευχή και κατάρα. Οι γονείς και οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε είναι πάνω μας και σκέφτονται ότι μας αγαπάνε αλλά σύμφωνα με αυτό που θέλουν να είμαστε και όχι αυτό που θέλουμε να είμαστε. Νιώθω ότι απέκτησα μια ελευθερία που δεν είχα. Μεγαλώνοντας έτσι, μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου, χωρίς ο άλλος να σε φοβίζει πραγματικά. Στο υποσυνείδητο υπάρχει το “μη αυτό, μην ακουστεί αυτό” καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί ενοχές και χειριστικές συμπεριφορές. Μέσα από αυτό ελευθερώθηκα και λυτρώθηκα».

«Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη… Με δυσκολία… Αλλά πιστεύω θα έρθει ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί θα σε πάνε. Θέλω να κρατήσω τις καλές μου αναμνήσεις από τους γονείς και τις αδερφές μου. Να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής και θα ταίριαζε εδώ το "Ανήκω σε μένα", ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του.

Σχετικά με την αδελφή του είπε πως: «Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο. Η υποχώρηση δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιά μου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορεί να είμαι υπόλογος για κάτι. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος, δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, ούτε για τη ζωή μου, ούτε για αυτό που συμβαίνει».

Τέλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης τόνισε πως «Δεν καταστράφηκα γιατί δεν με αφήνει ο Θεός να καταστραφώ, ένα restart θα έλεγα εγώ».

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η υπόθεση δεν έχει λήξει ακόμα και μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα νικήσει δικαστικά στο τέλος. Όποια κι εάν είναι, όμως, η νομική κατάλήξη της υπόθεσης, είναι λυπηρό να βλέπει κάποιος δύο, μέχρι πρότινος, αγαπημένα αδέλφια να φτάνουν σε αυτό το σημείο.