Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
Συννεφιά
21.1°C Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ: Ξεπούλησαν σε χρόνο ρεκόρ τα χρυσαφί παπούτσια που λάνσαρε!

 τραμπ παπουτσια

Ξεπούλησαν σε χρόνο ρεκόρ τα απίστευτα κιτς sneakers που λάνσαρε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Τα χρυσαφί παπούτσια, με έντονα στοιχεία από την αμερικανική σημαία και με την ονομασία «The Never Surrender» - παραπέμποντας στη δικαστική διαμάχη του πρώην αμερικανού προέδρου - εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες μόλις ημέρες παρά τη διόλου ευκαταφρόνητη τιμή τους των 399 δολαρίων ενώ η τιμή 10 ζευγαριών που έφεραν την υπογραφή του Τραμπ έφτασε τα 9.000 δολάρια!

HDN Newsroom

Ο Τραμπ λάνσαρε τα παπούτσια μία ημέρα μετά αφότου δικαστήριο της Νέας Υόρκης του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 354,9 εκατομμύρια δολάρια ως ποινή για την υπερεκτίμηση της καθαρής αξίας της εταιρείας του προκειμένου να εξαπατήσει τους δανειστές του.

Σημειώνεται πως κυκλοφόρησαν μονάχα 1.000 ζευγάρια. Μάλιστα η ζήτησή τους δεν έχει σταματήσει από τους υποστηρικτές του νυν υποψήφιου για την αμερικανική προεδρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίσημη παρουσίαση τους, που έγινε σε ένα λαμπερό σόου στη Φιλαδέλφεια, ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ έβαλε την υπογραφή του σε δέκα ζευγάρια Never Surrender, τα οποία πουλήθηκαν στην ιλιγγιώδη τιμή των 9.000 δολαρίων!

«Αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλάω εδώ και 12 με 13 χρόνια, και νομίζω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τραμπ στην επίσημη παρουσίαση των παπουτσιών.

Τι αναφέρει στην ιστοσελίδα
Ο πρώην πρόεδρος πωλεί επίσης δύο εκδόσεις αθλητικών παπουτσιών που έχουν στα πλάγια το «T» και το «45» για 199 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Επιπλέον στην ίδια ιστοσελίδα μπορεί κανείς να βρει την κολόνια και το άρωμα που λανσάρει επίσης ο πρώην αμερικανός πρόεδρος και πωλούνται προς 99 δολάρια το καθένα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα προϊόντα είναι «εμπορικά σήματα της CIC Ventures LLC. Τα Trump Sneakers δεν σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, διανέμονται ή πωλούνται από τον Donald J. Trump, την Trump Organization ή οποιαδήποτε από τις αντίστοιχες θυγατρικές ή εντολοδόχους τους. Η 45Footwear, LLC χρησιμοποιεί το όνομα, την εικόνα και το ομοίωμα του Trump βάσει συμφωνίας άδειας χρήσης».

παπουτσια τραμπ