Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024

Eurovision 2024: Απόψε διαγωνίζεται η Μαρίνα Σάττι για μία θέση στον τελικό, με πυρετό και φαρυγγίτιδα!

 satti EUROVISION

Απόψε θα ανέβει στην σκηνή της Eurovision 2024 η εκπρόσωπος της Ελλάδας Μαρίνα Σάττι διεκδικώντας μία θέση στον τελικό με το τραγούδι «ZARI» το οποίο, όμως, φαίνεται να μην της έχει φέρει και πολλή τύχη αυτή τη στιγμή καθώς η συμπαθής τραγουδίστρια ενημέρωσε με λύπη το κοινό της πως είναι άρρωστη με υψηλό πυρετό και φαρυγγίτιδα!

HDN Newsroom

Όλοι περιμένουμε σήμερα την ελληνίδα καλλιτέχνιδα να ανέβει στη σκηνή του Malmö Arena για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το «ZARI».

Λίγες μόλις ώρες, όμως, πριν από τον β’ ημιτελικό της Eurovision, όπως έγινε γνωστό, η Μαρίνα Σάττι ανέβασε υψηλό πυρετό, ενώ έχει και φαρυγγίτιδα!

marina satti 1

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Σάττι θα εμφανισθεί απόψε τρίτη, μετά τη Μάλτα και την Αλβανία, Ελλάδα.

Στον Β' ημιτελικό, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Η Ελλάδα διεκδικεί απόψε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Στον Β' ημιτελικό, σε μία ειδική εμφάνιση, θεατές και τηλεθεατές θα απολαύσουν, επίσης, την Έλενα Παπαρίζου με το τραγούδι «Number One» που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση, το 2004. Ενώ, στη σκηνή θα εμφανιστούν επίσης και οι προηγούμενες νικήτριες της Eurovision Σερτάμπ Ερενέρ και Σαρλότε Περέλι.

Ο Β’ ημιτελικός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024 θα προβληθεί από την ΕΡΤ1 στις 10 το βράδυ, Ώρα Ελλάδας και διαδικτυακά στο ERTFLIX.