Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Εβίτα Μπέκα, η hot γυμνάστρια που θα σε ξεσηκώσει από τον καναπέ σου!

Βαριέσαι τη γυμναστική; Ίσως να χρειάζεσαι ένα κίνητρο… Την λύση δίνει η Εβίτα Μπέκα. Μια καλλονή που κάνει τα πάντα για να μας πείσει να σηκωθούμε από τον καναπέ και περνάει τη γυμναστική σε ένα πιο σέξι επίπεδο.

Οι σπουδές της σε δημοσιογραφία εξέλιξαν την ευφράδεια της. Ως κοινωνιολόγος καταφέρνει να ξεχωρίζει τους ανθρώπους που επιλέγει δίπλα της και οι σπουδές της σε οικονομικό κολλέγιο, είναι οι βάσεις της για τα επαγγελματικά της σχέδια. Μορφωμένη και εκρηκτική… συνδυασμός που καθηλώνει…

Εβίτα Μπέκα

Ποια είναι όμως η Εβίτα Μπέκα που εδώ και λίγα χρονια προκαλεί πανικό στα γυμναστήρια που συνεργάζεται;

Γοητευτική με μυαλό και αξιοζήλευτη μόρφωση με πτυχίο ξένου πανεπιστημίου στα οικονομικά παρακαλώ. Ετοιμοπόλεμη για κάθε κόντρα με τις ωραιότερες γυναίκες στο πλανήτη και εξωπραγματική ευλυγισία. Γυμνάζει καθημερινά δεκάδες ανθρώπους σε γνωστά γυμναστήρια της Αθήνας και έχει γίνει περιζήτητη στο χώρο του Fitness. Γνωστοί αθλητές άλλα και τηλεοπτικοί σελέμπριτις προσπάθησαν να κερδίσουν τη καρδιά της αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όπως λέει αυτή τη περίοδο υπάρχει κάποιος που μονοπωλεί το μυαλό της αλλά δεν αποκαλύπτει ποιος είναι αυτός ο τυχερός.

Η Εβίτα Μπέκα είναι γυμνάστρια και δεν σταματά να αναστατώνει τους followers της με τις φωτογραφίες που ανεβάσει κατά τη διάρκεια του workout.

Η Εβίτα Μπέκα είναι γυμνάστρια. Και με πτυχίο στα οικονομικά και σίγουρα δύσκολα βρίσκεις άλλη με τόση αυτογνωσία. Θα μπορούσε να πετύχει πολλά σε άλλους επαγγελματικούς χώρους αλλά προτίμησε την γυμναστική. Ως personal trainer σε αρκετά γυμναστήρια έχει γράψει μια αξιοζήλευτη πορεία. Είναι περιζήτητη στο χώρο του Fitness και την τελευταία πενταετία οι μαθητές της είναι και οι πιο φανατικοί θαυμαστές της.

Περιζήτητη από εταιρείες λόγω της επαγγελματικής της πορείας και των χιλιάδων πλέον ακόλουθων στο ινσταγκραμ, δημιουργεί το δικό της brand name. Έχει καταφέρει, έχοντας μια στρατιά από καψουρεμένους followers να ακολουθούν πιστά κάθε της βήμα, κάθε φωτογραφία η βίντεο που ανεβάζει στα social media για να προβάλει τη δουλειά της.