Σάββατο, 21 Μαϊος 2022
Καθαρός Ουρανός
18.9°C Αθήνα

1 € = $ 1.0341
1 $ = € 0.9670

Η Χάιντι Κλουμ έχει ασφαλίσει τα πόδια της για $2,2 εκατ.

Η Χάιντι Κλουμ έχει ασφαλίσει τα πόδια της για $2,2 εκατ.

Φαντάζει παράξενο κάποιος να έχει ασφαλίσει τα πόδια του αν δεν είναι ποδοσφαιριστής, όμως είναι αλήθεια και η Χάιντι Κλουμ αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα.

Το πασίγνωστο μοντέλο έχει προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, με το ποσό να είναι εξωφρενικό, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η 48χρονη, πριν από λίγες ημέρες φιλοξενήθηκε στο «The Ellen DeGeneres Show» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, αποκαλύπτοντας πως το ένα της πόδι, αξίζει περισσότερα από το άλλο.

«Όταν ήμουν πιο μικρή, έπεσα σε ένα ποτήρι και έχω ένα μεγάλο σημάδι. Προφανώς βάζω πολύ σπρέι από πάνω και δεν φαίνεται τόσο, αλλά «ναι» το ένα μου πόδι είναι πιο ακριβό από το άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Πίσω στο 2017, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο People είχε αποκαλύψει και τα σχετικά ποσά. Το ένα της πόδι, αυτό με το σημάδι αξίζει 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ το άλλο 1,2 εκατομμύρια.

«Πάντα μου άρεσε και ακόμα το κάνω, να φοράω πολύ κοντές φούστες και να δείχνω τα πόδια μου. Νομίζω οτι τα πόδια είναι sexy. Μου αρέσει τα πόδια μου να κεντρίζουν την προσοχή όταν βγαίνω έξω ή όταν περπατάω στο κόκκινο χαλί», είχε δηλώσει.