Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Λίγα σύννεφα
13.3°C Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Τι λέει ειδικός της γλώσσας του σώματος για την επανεμφάνιση της βρετανίδας πριγκίπισσας (βίντεο)

kate william sun
Η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον σύζυγο της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, εθεάθησαν να κάνουν βόλτα σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ, προσπαθώντας να δώσουν τέλος στις κακές φήμες που ήθελαν την Κέιτ σοβαρά άρρωστη, μετά την επέμβαση που είχε κάνει λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Η εμφάνιση τους, όμως, πυροδότησε και νέα αρνητικά σχόλια ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντιμετώπισαν με καχυποψία ακόμα και το εάν ήταν πραγματικά η Κέιτ στο βίντεο που κυκλοφόρησε.

HDN Newsroom

Μάλιστα, η Sun και το TMZ, έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο, τα οποία έχουν καταγράψει το πριγκιπικό ζεύγος το οποίο πρώτα έκανε μια βόλτα μέσα στο κατάστημα και αργότερα ψώνισε. Το στιγμιότυπο φέρεται να τράβηξε πολίτης που βρισκόταν κοντά στο παντοπωλείο που έκαναν τα ψώνια τους η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Επίσης, μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον τύπο, κυρίως τον σκανδαλοθηρικό, η υγεία και οι εμφανίσεις ή μάλλον η απουσία εμφανίσεων της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή και δημοφιλής στον κόσμο, αποτελούσαν πρώτο θέμα, με πολλούς να γράφουν, ειδικά μετά την ανάρτηση της Κέιτ με το κακό photoshop, πως η όμορφη πριγκίπισσα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, που είχε κάνει λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

Η εμφάνιση, όμως, του πριγκιπικού ζεύγους σχολιάστηκε από κάποιους δημοσιογράφους που ειδικεύονται σε θέματα του παλατιού, πως η κίνηση αυτή δείχνει «πανικό στο Παλάτι».

«Η εμφάνισή της υποδηλώνει πανικό στο Παλάτι. Ακριβώς τη στιγμή που ο σάλος της περασμένης εβδομάδας καταλάγιασε, της επέτρεψαν να αναζωπυρώσει όλα τα ερωτήματα σχετικά με την υγεία της, τα οποία θα έπρεπε να παραμείνουν ιδιωτικά. Οι σύμβουλοί της προφανώς δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια πρέπει να είναι η στρατηγική τους», δήλωσε ο δημοσιογράφος Tom Bower, ο οποίος ειδικεύεται στο βασιλικό ρεπορτάζ.

 

Τι λέει ειδικός της γλώσσας του σώματος για την πρώτη εμφάνιση της Κέιτ

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Judi James δήλωσε στην Daily Mail ότι η συμπεριφορά της Κέιτ στο παντοπωλείο ήταν ένα αριστούργημα για να «καταπνίξει όλες τις τοξικές φήμες».

«Είναι απλώς εκπληκτικό να βλέπεις την πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο και αντικείμενο εικασιών και φημών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εμφανίζεται ξαφνικά έτσι, και όχι μόνο να δείχνει υγιής, αλλά να είναι γεμάτη ενέργεια και απίστευτα ευτυχισμένη, αλλά και να μην κάνει καμία εμφανή προσπάθεια να κρυφτεί ενώ βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

Η Κέιτ περπατάει μπροστά από τον Γουίλιαμ κάνοντας αρκετά μεγάλα βήματα ώστε να μην αφήνει καμία υποψία αδυναμίας. Ενώ ο Γουίλιαμ κρατά το πρόσωπό του μερικώς κρυμμένο κάτω από το καπέλο του και το κεφάλι του χαμηλωμένο, η γλώσσα του σώματος της Κέιτ υποδηλώνει την επιθυμία της να φαίνεται.

Το κεφάλι της είναι σηκωμένο και τα μακριά μαλλιά της ανεμίζουν, ενώ χαμογελά πλατιά, κάτι που την κάνει να δείχνει ότι είναι απόλυτα αισιόδοξη και χαρούμενη».

 

Η ειδικός εξηγεί ότι αυτή ήταν μια κίνηση της Κέιτ με σκοπό να καθησυχάσει τους θαυμαστές της και να διαψεύσει τις τοξικές φήμες.

Πηγές από το περιβάλλον της Κέιτ και του Γουίλιαμ είπαν στη Mail ότι βρήκαν τις εικασίες εξαιρετικά οδυνηρές και δύσκολο να τις αντιμετωπίσουν, αλλά ήταν αποφασισμένοι να επικεντρωθούν σε αυτό που ήταν σημαντικό για αυτούς - την οικογένειά τους και την ανάρρωση της πριγκίπισσας.

Βρετανικά δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει προσλάβει γκουρού δημοσίων σχέσεων για να σχεδιάσουν την επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στη δημόσια σφαίρα και για να αντιμετωπίσουν όλες αυτές τις τοξικές φήμες που ανακυκλώνονται.