Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στρέφεται νομικά κατά της αδερφής του Βάσως: Τα ασφαλιστικά μέτρα για την περιουσία του

mazonakis adelfi tou

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδελφή του Βάσω με την οποία φέρεται πως βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη

Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης στράφηκε νομικά εναντίον της αδελφής του Βάσως, η οποία για χρόνια ήταν και μάνατζερ του καθώς και το άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχέσεις των δύο περνούσαν κρίση τα τελευταία χρόνια.

Εύα Κουτουμάνου

Η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" και πυροδότησε την κίνηση του δημοφιλούς τραγουδιστή να στραφεί νομικά εναντίον της αδελφής του, την οποία λάτρευε και εμπιστευόταν απόλυτα, σύμφωνα και πάλι με έγκυρες πληροφορίες, ήταν το γεγονός πως ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε να σταματήσει, μετά από τόσα χρόνια, τις περιοδείες και τις πολλές εμφανίσεις και τότε ανακάλυψε πως τα χρήματα που περίμενε πως είχαν αποταμιευθεί μετά από όλα αυτά τα χρόνια που μεσουρανούσε ως ένα από τα πρώτα ονόματα της "νύχτας", ήταν ελάχιστα, σχεδόν ανύπαρκτα κι έτσι ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε να ελέγξει πού πήγαν τα χρήματα που έβγαζε τόσα χρόνια, κατά τα οποία μάνατζερ ήταν η ίδια του η αδελφή, ο άνθρωπος που εμπιστευόταν όσο κανέναν άλλον στον κόσμο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τις αδελφές του Βάσω (από αριστερά) και Μαρία (από δεξιά)

Εχθές, Τετάρτη 22 Μαΐου, εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της περιουσίας του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η «μείζονα αντιδικία» με την αδελφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Κατά την ανακοίνωση, μάλιστα, χθες, Τετάρτη, «έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά:
«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο.

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Πρωινό», ο ίδιος είχε τσακωθεί και στο παρελθόν με την αδερφή του για οικονομικά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, η οποία για χρόνια υπήρξε στενή συνεργάτιδά του και μάνατζέρ του. Χθες, Τετάρτη 22 Μαΐου, εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της περιουσίας του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

Η Βάσω Μαζωνάκη αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και για πολλούς η μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη. Ήταν ο άνθρωπος που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη παντού, από τις εξόδους του ως και τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα ενώ με μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram, θα διαπιστώσει κανείς ότι εξέφραζε την αγάπη της προς τον διάσημο αδελφό της σε κάθε ευκαιρία.

Ποια είναι η Βάσω Μαζωνάκη

Η Βάσω Μαζωνάκη είναι η μία εκ των δύο αδελφών του Γιώργου Μαζωνάκη και είναι αυτή η οποία όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του διάσημου τραγουδιστή ήταν στο πλευρό του, από την πρώτη στιγμή.

Τόσο η Βάσω Μαζωνάκη όσο και ο αδελφός της Γιώργος Μαζωνάκης έχουν δηλώσει άπειρες φορές σε συνεντεύξεις αλλά και σε προσωπικές αναρτήσεις τους στα social το πόσο αγαπάνε ο ένας τον άλλον και όσοι τους ξέρουν μιλάνε για δύο ανθρώπους που μέχρι πρότινος ήταν αχώριστοι, «σαν μία γροθιά» είπε χαρακτηριστικά σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είναι φίλος και των δύο.

mazonakis vaso makriniotis

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδελφή του Βάσω και τον σύντροφο της τα τελευταία χρόνια Δημήτρη Μακρυνιώτη

Αυτοί οι δύο άνθρωποι, τα δύο αδέλφια που όλοι "ζήλευαν" για την αγάπη που είχαν ο ένας για τον άλλον και που έμοιαζαν σαν "δύο σταγόνες νερό" είναι πλέον στα δικαστήρια με τον δημοφιλή τραγουδιστή να αναζητάει πού πήγαν οι κόποι τόσων χρόνων, όταν εκείνος τραγουδούσε και η αδελφή του, όπως πίστευε, διαχειριζόταν τα κέρδη του.

Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν ξέρει ποιο από τα δύο αδέλφια έχει δίκιο, το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία θλιβερή υπόθεση.