Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022
Καθαρός Ουρανός
5°C Αθήνα

1 € = $ 1.1336
1 $ = € 0.8821

Ο Σταύρος Νιάρχος στη Σπετσοπούλα με την πριγκίπισσα Φιριάλ της Ιορδανίας

niarchos.jpg

Ο Σταύρος Νιάρχος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες εφοπλιστές και μεγιστάνες.

Δημιούργησε μεγάλη περιουσία και έκανε γνωστό το όνομά του σε όλο τον κόσμο.

Η οικογένειά του παραμένει μέχρι και σήμερα μια από τις πιο σημαντικές. Όπως κάθε ισχυρός άνδρας, είχε μια πολυτάραχη προσωπική ζωή.

 

Η κόντρα του με τον Αριστοτέλη Ωνάση δεν περιορίστηκε στις επιχειρηματικές δραστηριότητες αλλά επεκτάθηκε και στις γυναίκες ενώ και οι δύο επέλεξαν να αγοράσουν ένα νησί που έγινε το προσωπικό τους καταφύγιο.

Μια σπάνια φωτογραφία του Σταύρου Νιάρχου μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη στο Instagram της, Elena’s Diary blog.

 

Πρόκειται για μια φωτογραφία παπαράτσι από τη δεκαετία του ‘70, που συνέλαβε τον Έλληνα Κροίσο να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στη Σπετσοπούλα, το το ιδιωτικό νησί της οικογένειας.

Ο Σταύρος Νιάρχος είναι ξαπλωμένος με μια ξύλινη εξέδρα πάνω από τη θάλασσα με όμορφη συντροφιά.

Μετά το θάνατο της συζύγου του, Ευγενίας, ο εφοπλιστής φρόντιζε να συνοδεύεται πάντα από εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες όπως ήταν η πριγκίπισσα Φιριάλ της Ιορδανίας.

Στη φωτογραφία, είναι δύο γυναίκες. Η πριγκίπισσα Φιριάλ είναι η γυναίκα με το ολόσωμο φλοράλ μαγιό και το σκουφάκι στο κεφάλι ενώ μαζί της είναι μια μελαχρινή γυναίκα με φλοράλ μπικίνι. Ο Νιάρχος φορά ένα μαύρο μαγιό και συνομιλεί μαζί τους.

Μετά τον θάνατο, της Ευγενίας Λιβανού, παντρεύτηκε άλλες δύο φορές, την Σαρλότ Φορντ αλλά και την αδελφή της Ευγενίας, Τίνα.