Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
Καθαρός Ουρανός
25.6°C Αθήνα

Ο Τομ Χανκς περιμένει κανονικά στην ουρά για να επιβιβαστεί στο πλοίο για Αντίπαρο

τομ χανκς καραβακι αντιπαρος
Τη στιγμή που εγχώριοι "stars" και wannabe περσόνες της μίας σεζόν κυκλοφορούν με αέρα χολιγουντιανών σταρ, ένας πραγματικός χολιγουντιανός σταρ περνάει τις διακοπές του στην Ελλάδα σαν ένας απλός κανονικός άνθρωπος και περιμένει μαζί με όλους στην ουρά για να πάρει το καραβάκι από την Πάρο για την Αντίπαρο.
 
Εύα Κουτουμάνου
 
Ο λόγος φυσικά για τον Τομ Χανκς ο οποίος, για άλλη μια φορά, κατέπληξε τους πάντες με την απλοϊκότητα και την ευγένεια του.
 
Ο Αμερικανός ηθοποιός, με μια από τις πιο επιτυχημένες καριέρες στο Χόλιγουντ και περιουσία πάνω από 400 εκατ. δολάρια, περίμενε τη σειρά του υπομονετικά μαζί με όλο τον υπόλοιπο κόσμο για να επιβιβαστεί στο πλοίο.
 
Ο Τομ Χανκς βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στη χώρα μας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του.
 
Πριν λίγες ημέρες, εθεάθη στην Πούντα, όπου και βρέθηκε για να περάσει απέναντι στην Αντίπαρο.
 
Ήταν απλά ντυμένος και περίμενε στη σειρά του ανάμεσα σε άλλο κόσμο, για να επιβιβαστεί στο πλοίο.
 
Ο Τομ Χανκς και η ελληνοαμερικανή σύζυγος του, Ρίτα Γουίλσον κάνουν διακοπές στην Ελλάδα κάθε χρόνο, έχοντας ως βάση το νησί της Αντιπάρου όπου και έχουν το δικό τους σπίτι, μία πανέμορφη μονοκατοικία.
 
Θυμίζουμε, πως τόσο ο Τομ Χανκς όσο και η σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον - η οποία δηλώνει σε κάθε ευκαιρία υπερήφανη για την ελληνική καταγωγή της - έχουν λάβει τιμητικά την ελληνική υπηκοότητα, από το 2020, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως χάρη στο διάσημο ζευγάρι το οποίο επέλεξε την Αντίπαρο για να χτίσει την εξοχική του κατοικία και στην οποία καλεί συχνά διάσημες προσωπικότητες - πριν λίγες εβδομάδες φιλοξενούσαν τον Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγο του Μισέλ - έχει αυξηθεί κατά πολύ η δημοτικότητα και ο τουρισμός στο γραφικό νησάκι των Κυκλάδων.