Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022
Συννεφιά
0.6°C Αθήνα

1 € = $ 1.1322
1 $ = € 0.8832

Περισσότερα από 90 σκάφη στο Olympic Yacht Show 2021

yachtshow 2

Περισσότερα από 90 σκάφη, και, μάλιστα, στο φυσικό τους περιβάλλον, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να δουν δια ζώσης όσοι επισκεφτούν το Olympic Yacht Show 2021 που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου σε μία από τις ωραιότερες μαρίνες της Ευρώπης, την «Olympic Marine», στο Λαύριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή 20 σκάφη που αποτελούν πρεμιέρα για το ελληνικό κοινό και για όλη την Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από γειτονικές χώρες.

Στόχος του Olympic Yacht Show είναι να συμβάλλει στην προβολή του κλάδου σε όλη την ευρύτερη περιοχή και να αναδείξει τις προοπτικές του θαλάσσιου τουρισμού που υπάρχουν στη χώρα που, κατά τη αρχαιότητα, είχε θεοποιήσει το υγρό στοιχείο.

Η Εκδήλωση είναι η μοναδική στη Ελλάδα με πλωτό τμήμα, γεγονός που δίνει δυνατότητα τοποθέτησης στη μεγάλη κατηγορία των Σκαφών Αναψυχής. Μια κατηγορία σκαφών με υψηλούς δείκτες η οποία προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην οικονομία για την αγορά, συντήρηση, εκμετάλλευση και αφορά υψηλά εισοδηματικά κλιμάκια. Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα έχει να πραγματοποιηθεί Yacht Show πλωτό τμήμα από το 2011 και σύσσωμη η αγορά το αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία.

Στο πλωτό τμήμα θα υπάρχουν περισσότερα από 95 νέα σκάφη μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά, στα οποία ο επισκέπτης θα μπορεί να ξεναγηθεί και να ενημερωθεί από τα στελέχη των εταιρειών. Ένα μεγάλο φάσμα από διάσημους οίκους του εξωτερικού περιμένει τους επισκέπτες του Yacht Show. H λίστα των νέων μοντέλων θα ανακοινωθεί σύντομα και οι διοργανωτές επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις για τους λάτρεις του είδους. Σε παράλληλο χρόνο, το χερσαίο τμήμα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εταιρείες και επώνυμα προϊόντα καθώς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πολυτελείας.

Το OlympicYachtShow διοργανώνεται από την ONDECKEvents η οποία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του premium σκάφους και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες Yacht Show σε όλο τον κόσμο. Η ελληνική εταιρεία διοργανώνει επίσης τα Greek Yachting Awards.

To Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Χορηγός Τίτλου
Platinum&Title Sponsor του Olympic Yacht Show 2021 είναι η εταιρεία Jaguar Land Rover

Χορηγοί
Gold Sponsor: D.KORONAKIS SA | Skipper-Bsk
Silver Sponsors ZΩΗΣΕΥΣΤΑΘΙΟΥΑΕ | Furuno Hellas ΑΕ | ΤΕCHNOHULL SA, Bronze Sponsors: PANTAENIUS Yacht Insurance, Environmental Protection Engineering (EPE) S.A. | ERMA FIRST ESK Engineering Solutions S.A.
Premium Medical Partner Όμιλος Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

Γραφείο Τύπου για το εξωτερικό SANDPEOPLECOMUNICATION
MEDIA PARTNER THE BOAT SHOW