Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023
Διάσπαρτα σύννεφα
22.2°C Αθήνα

1 € = $ 1.0723
1 $ = € 0.9326

Πέθανε ο νόθος γιος του Αλεν Ντελόν που όλη η οικογένεια αναγνώριζε εκτός από τον ίδιο

 Ari Boulogne 2
 
Πέθανε στο διαμέρισμα του στο Παρίσι ο Ari Boulogne, μία τραγική μορφή, νόθο παιδί του Alain Delon και της μούσας των Velvet Underground, Nico, το οποίο ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός αρνούνταν να αναγνωρίσει ως γιο του και έφτασε να τον υιοθετήσει η μητέρα του Alain Delon, Edith Boulogne, το όνομα της οποίας έφερε και τον υιοθέτησε επίσημα με τον σύζυγο της.
 
Ο Ari Boulogne, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού, το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο, σε ηλικία 60 ετών. Ο φωτογράφος Ari Boulogne ισχυριζόταν επί δεκαετίες ότι ήταν γιος του Alain Delon, κάτι που το τέρας του γαλλικού κινηματογράφου πάντα αρνιόταν.
 
Ως παιδί, ωστόσο, ο Ari είχε μεγαλώσει από την ίδια τη μητέρα του Alain Delon, Edith Boulogne, το όνομα της οποίας φέρει και τον υιοθέτησε επίσημα με τον σύζυγό της.
 
Ο Άντονι Ντελόν έγραψε στν λογαριασμό του στο Instagram για ναα ποτίσει φόρο τιμής στον Άρι Μπουλόν, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, "RIP" ("Rest In Peace", "rest in peace" στα αγγλικά) σε μαύρο φόντο. Ο ηθοποιός και συγγραφέας πρόσθεσε στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Αναπαύσου εν ειρήνη Άρη. Τραγική μοίρα. Θλίψη. Μια σκέψη απόψε για τα δύο του παιδιά.
 
Ο Ari Boulogne αφήνει πράγματι πίσω τον γιο του Charles (24 ετών) και την Blanche (17 ετών), που γεννήθηκαν από τη σχέση του με μια γυναίκα με το όνομα  Véronique.
 
Ο φωτογράφος, γιος της μούσας των Velvet Underground Nico και που πάντα ισχυριζόταν ότι ήταν γιος του Alain Delon, πέθανε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο.