Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Στη μαγευτική γαλήνια Ψέριμο απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης ο Τζεφ Μπέζος με την αρραβωνιαστικιά του 

bezos pserimos

Στη μαγευτική γαλήνια Ψέριμο συνεχίζει τις διακοπές του ο Αμερικανός κροίσος Τζεφ Μπέζος, επιλέγοντας άλλο ένα σχεδόν άγνωστο ελληνικό νησί αποδεικνύοντας πως η ομορφιά κρύβεται στα πιο απλά και η Ελλάδα μας έχει άπειρες τέτοιες ομορφιές!

 

Εύα Κουτουμάνου

Μετά τη Σύμη, ο Τζεφ Μπέζος μαζί με την παρέα του - την αρραβωνιαστικιά του, Λώρεν Σάντσεζ και δύο από τα τέσσερα παιδιά του - ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, επέλεξε για τις διακοπές του άλλο ένα πανέμορφο ελληνικό νησί που είναι σχεδόν άγνωστο, γαλήνιο, πανέμορφο, με υπέροχες θάλασσες και ολόφρεσκα ψάρια, την Ψέριμο, δείχνοντας σε όλους μας και σε όλο τον πλανήτη πως η ομορφιά κρύβεται στα πιο απλά πράγματα και όταν το λέει ή μάλλον το δείχνει αυτό ένας άνθρωπος που μπορεί να έχει τα πάντα κάτι θα ξέρει.

Άλλωστε οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου και τον δείχνουν τρισευτυχισμένο με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους του κοντά του, χαμογελαστό και ήρεμο αποτελούν μάθημα ζωής.

bezos pserimos greece
Photo Credit: Kalymnos-news.gr

Φυσικά, ο Τζεφ Μπέζος και οι αγαπημένοι του, μετά τις χαλαρές βόλτες στις ερημικές παραλίες, επιστρέφουν σε ένα από τα πιο πολυτελή και ακριβά - αλλά και όμορφα - σκάφη του πλανήτη αλλά ακόμα και σε αυτό δεν επέλεξε ένα μηχανοκίνητο super-yacht, όχι γιατί δεν έχει να πληρώσει τα πετρέλαια, αλλά γιατί από ότι δείχνει έχει επιλέξει μία διαφορετική ποιότητα ζωής.

Σε αυτό το πλαίσιο και με αυτό το σκεπτικό οργανώνει και τις διακοπές του και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιλέγει την χώρα μας.

Μετά τη Βουλιαγμένη, την Ύδρα, τη Μύκονο και τη Σύρο, το γιοτ του δισεκατομμυριούχου, σύμφωνα με πληροφορίες, έδεσε στα ανοιχτά σε παραλία της Ψερίμου και στη συνέχεια ο ίδιος και η παρέα του βγήκαν στη στεριά με ένα μικρό σκάφος για να απολαύσουν τη βόλτα τους.

Πέρυσι, θυμίζουμε, πως ο Αμερικανός κροίσος, πάντα με τη σύντροφο του Λώρεν Σάντσεζ και το μυθικό του σκάφος, το υπερπολυτελές 127μετρο ιστιοπλοϊκό Coru, είχε επιλέξει να εξερευνήσει τα ελληνικά νησιά του Ιονίου.