Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Τέλος εποχής με την ακύρωση της επίδειξης της Victoria’s Secret

Αποτέλεσε μία από τις δημοφιλέστερες επιδείξεις μόδας εδώ και 20 χρόνια: η αμερικανική εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret, αντιμέτωπη με οικονομικές δυσκολίες και διαμάχες, επιβεβαίωσε ότι ακυρώνει το θεαματικό σόου εσωρούχων με πρωταγωνιστές τους εντυπωσιακούς «Αγγέλους» της.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι, έπειτα από πολλά χρόνια πτώσης της τηλεθέασης της επίδειξης, που ξεκίνησε το 1995 και προβαλλόταν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Victoria's Secret

Το 2014, οι άκρως αισθησιακοί «Άγγελοι», το προσωνύμιο που είχε δοθεί στα μοντέλα της εταιρείας, τα οποία σάρωναν την πασαρέλα φορώντας φτερά αγγέλου στην πλάτη τους, κατάφεραν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον περισσότερων από 9 εκατομμυρίων τηλεθεατών στις ΗΠΑ. Τον Δεκέμβριο του 2018, ο αριθμός αυτός δεν υπερέβη τα 3,3 εκατομμύρια.

Η απόφαση επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνέντευξης τύπου, χθες Πέμπτη, της ηγετικής ομάδας της μητρικής εταιρείας, L Brands, με οικονομικούς αναλυτές σχετικά με τα απογοητευτικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το τρίμηνο.

«Θα επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μου, όμως δεν θα γίνει τίποτα τόσο σημαντικό όπως η επίδειξη» ανακοίνωσε ο οικονομικός διευθυντής Στιούαρτ Μπαργκντούερφερ.