Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Το νησί της Τήνου επέλεξε ο οίκος Hermes για την εντυπωσιακή του παρουσίαση

 tinos event

Το πανέμορφο ελληνικό νησί της Τήνου επέλεξε ο διάσημος γαλλικός οίκος Hermes για την παρουσίαση του νέου του γυναικείου ρολογιού. 

Αλίνα Λόη

Στη λαμπερή παρουσίαση, εκτός από γνωστούς σχεδιαστές και μοντέλα, το παρών έδωσαν και μέλη των Dumas -της οικογένειας δισεκατομμυριούχων με ρίζες από την Ιθάκη, που βρίσκεται στο τιμόνι της Hermes- μαζί με 60 υψηλόβαθμα στελέχη του οίκου. Η μετάβαση στο σημείο της εκδήλωσης έγινε με 30 υπερπολυτελή τζιπ που νοικιάστηκαν από την γειτονική Μύκονο.

Η εκδήλωση έγινε σε ένα παλιό λατομείο μαρμάρου στο κάτω μέρος του οποίου με το πέρασμα των χρόνων έχει εισχωρήσει η θάλασσα σχηματίζοντας μια εντυπωσιακή φυσική πισίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοργανωτές και οι καλεσμένοι έμειναν δύο μέρες στην Τήνο όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού. Σημειώνεται ότι το 2023 ο οίκος Hermes που προσελκύει πλούσιους πελάτες που είναι πρόθυμοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν μια από τις σπάνιες τσάντες και τα ακριβά μεταξωτά φουλάρια του, παρουσίασε ετήσιο κύκλο εργασιών 13,47 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ τα καθαρά κέρδη του ανήλθαν σε 4,311 δισεκατομμύρια.

Η οικογένεια Dumas, απόγονοι του ιδρυτή Thierry Hermes, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλουσιότερες του κόσμου με περιουσία που αγγίζει τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ!