Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Μπαμπάδες στη Βέροια χορεύουν μπαλέτο με τις 9χρονες κόρες τους και γίνονται viral!

 mpampades mpaleto

Επτά συγκλονιστικοί μπαμπάδες ανέλαβαν χρέη παρτενέρ και συνόδεψαν τις μικρές μπαλαρίνες κόρες τους στον ετήσιο χορό μπαλέτου. Το βίντεο που ανέβηκε στα social media έγινε αμέσως viral!

Αλίνα Λόη

Λίγες μόλις ημέρες πριν την Ημέρα του Πατέρα, επτά υπέροχοι μπαμπάδες από τη Βέροια έγιναν viral στο διαδίκτυο κι όχι άδικα, αφού αποδέχτηκαν την πρόταση να χορέψουν μπαλέτο μαζί με τις κόρες τους στον ετήσιο χορό της σχολής χορού τους, σκορπώντας χαμόγελα και μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας που τόσο χρειαζόμαστε στις μέρες μας.

Αγνοώντας τα στερεότυπα και στέλνοντας συγχρόνως ένα ηχηρό μήνυμα, οι επτά μπαμπάδες ανέβηκαν στη σκηνή, φορώντας μαύρα ρούχα, και ανέλαβαν χρέη παρτενέρ, συνοδεύοντας τις μπαλαρίνες κόρες τους. Χαμογελαστοί και συγκινημένοι εκτέλεσαν πιστά τη χορογραφία, θαυμάζοντας τις 9χρονες κόρες τους, την ίδια στιγμή που κέρδισαν τον θαυμασμό και το χειροκρότημα του κοινού, που τους παρακολουθούσε έκπληκτο.

Τα κορίτσια χόρεψαν υπό τους ήχους του τραγουδιού «Can’t Help Falling In Love» του Έλβις Πρίσλεϊ και το θέαμα ήταν απλά υπέροχο. Οι μπαμπάδες μπορεί να μην είχαν γνώσει μπαλέτου, για την ακρίβεια δεν είχαν ιδέα! Όμως κατάφεραν να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών και να καταπλήξουν όχι μόνο τα πλήθη αλλά πάνω από και από όλους τις πανευτυχείς κόρες τους, που έλαμπαν από χαρά στο πλευρό των μπαμπάδων τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, η ιδέα για τη χορευτική συνύπαρξη των κοριτσιών με τους μπαμπάδες τους ανήκει στην ιδιοκτήτρια της σχολής χορού στη Βέροια, που διοργάνωσε αυτή την καθιερωμένη παράσταση για να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο