Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023
Σπασμένα σύννεφα
23.9°C Αθήνα

1 € = $ 1.0568
1 $ = € 0.9463

Έλον Μασκ: Mε... νιπτήρα στα κεντρικά του Twitter - «χωνέψτε το»! Το αινιγματικό του βίντεο

μασκ νιπτηρας

Ο Έλον Μασκ- ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των SpaceX, Tesla, Inc., SolarCity, The Boring Company και Neuralink- μπήκε στο lobby των γραφείων του Twitter - την εξαγορά του οποίου αναμένεται να ολοκληρώσει μέχρι την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου - κουβαλώντας στα χέρια του ένα νιπτήρα! «Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter, χωνέψτε το», έγραψε λίγο αργότερα σε tweet ανάρτηση του.

Την ώρα που οι συζητήσεις των αρμόδιων τμημάτων συνεχίζονται, ο ίδιος ο Μασκ «πήρε φόρα» και μπήκε στο lobby των κεντρικών γραφείων του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Μάλιστα, δεν μπήκε με άδεια χέρια, αλλά κρατούσε ένα μεγάλο νιπτήρα μπάνιου. Την εικόνα αυτή μετέδωσε λίγο αργότερα ο ίδιος, δημοσιεύοντας ένα tweet, το οποίο συνόδευσε με τη λεζάντα: «Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter, χωνέψτε το».

Ο Έλον Μασκ ανήρτησε σήμερα ένα βίντεο που τον δείχνει στην έδρα του Twitter, την εξαγορά του οποίου αναμένεται να ολοκληρώσει μέχρι την Παρασκευή, ενώ παράλληλα άλλαξε το ψευδώνυμό του στον ιστότοπο σε «Chef Twit».

Στο φιλμάκι αυτό, ο επιχειρηματίας φτάνει στην υποδοχή της εταιρείας κουβαλώντας έναν… νιπτήρα. Έκανε έτσι ένα λογοπαίγνιο αφού το sink (νιπτήρας) στα αγγλικά σημαίνει και «εμπεδώνω-χωνεύω».

«Μπαίνω στην έδρα του Twitter. Εμπεδώστε-χωνέψτε το!» έγραψε στον λογαριασμό του. "Entering Twitter HQ – let that sink in!"

 

Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά του Twitter βρίσκεται πλέον ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Έλον Μασκ.

Να θυμήσουμε πως στις αρχές Ιουλίου ο Μασκ ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από την προσπάθεια εξαγοράς, μια απόφαση την οποία προσέβαλαν στα δικαστήρια οι ιδιοκτήτες του Twitter.

Για να βάλει τέλος στη διαμάχη του με τους επικεφαλής του ιστοτόπου, η δικαστής του Ντέλαγουερ που είχε αναλάβει την υπόθεση έδωσε στον Έλον Μασκ διορία μέχρι την Παρασκευή για να ολοκληρώσει την εξαγορά. 

Τελικά, άλλαξε γνώμη στις αρχές Οκτωβρίου, λίγες ημέρες προτού να ξεκινήσει η δίκη. Όμως το Twitter αρνήθηκε να παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα, με αποτέλεσμα η δικαστής να αναβάλει την εκδίκαση και να διατάξει τις δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία μέχρι αύριο, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς θα βάλει τέλος σε μια περιπέτεια επτά μηνών που έφερε αντιμέτωπους τους ιδιοκτήτες του Twitter με τον ιδιοκτήτη της Tesla.