Ιουνίου 22, 2021

H εκπαιδευτικός Ράνια Λάμπου συμμετέχει σε εκδήλωση για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν

erugher9u8gh983585.jpg

Η εκπαιδευτικός Ράνια Λάμπου θα συμμετάσχει με ομιλία, ως Πρόεδρος της International Art Acts για την Ελλάδα, στη διαδικτυακή εκδήλωση εορτασμού της ορκωμοσίας του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν και της Αντιπροέδρου  Κάμαλα Χάρις που  διοργανώνεται από τον Διεθνή Οργανισμό International Art Acts και το UNESCO Center for Peace.

 

Εμπνευστής της εκδήλωσης αυτής είναι ο Διευθυντής, Διεθνής Πρόεδρος και CEO της International Art Acts, Dr.Dipankar Roy, μέλος του Ιδρύματος Μπάρακ Ομπάμα.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2.30 το πρωί της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου πριν την ορκωμωσία του Αμερικανού Προέδρου  Τζο Μπάιντεν και της Αντιπροέδρου  Κάμαλα Χάρις και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την mia.tv USA. Σε αυτήν θα πάρουν μέρος Δημοκρατικοί Γερουσιαστές και οι Πρόεδροι Παραρτημάτων της  International Art Acts  που εκπροσωπούν  τις χώρες τους.

Η Ελλάδα συμμετέχει μέσω της International Art Acts στην εκδήλωση που προηγείται της ορκωμοσίας του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν και της Αντιπροέδρου  Κάμαλα Χάρις. Η εκδήλωση αυτή έχει σκοπό να  προωθήσει το όραμα της Παγκόσμιας Ειρήνης.