
Στις 12, 13 και 14 Μαΐου 2023 η Αθήνα μεταμορφώνεται σε μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα πιάνου. Κλασική, jazz, rock, ethnic μουσική, για όλους. Τα κονσέρτα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Athens City Festival.
Το Piano City Athens είναι το πρώτο φεστιβάλ πιάνου που συμβαίνει κυριολεκτικά σε όλη την πόλη. Έχοντας εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους στο Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και άλλες μητροπόλεις, το Piano City φτάνει τώρα και στην Αθήνα.
Το Piano City ξεκίνησε από τον Andreas Kern, έναν καλλιτέχνη και οραματιστή από το Βερολίνο της Γερμανίας. Η ιδέα του, φέρνει κοντά ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο, μέσω της μουσικής. Με πόλη εκκίνησης το Βερολίνο, η ιδέα του, έρχεται στην Αθήνα, για ένα ανοιξιάτικο τριήμερο.
Kατά τη διάρκεια του 3ήμερου φεστιβάλ οι κάτοικοι της Αθήνας θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα.