Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022
Καθαρός Ουρανός
11.1°C Αθήνα

1 € = $ 1.0397
1 $ = € 0.9618

Η συγκλονιστική σκηνή του στο Maestro όπου ηθοποιός έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά

tsortekis vythos
Το «Maestro», η τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε μεγάλο ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές του ελληνικού κοινού καθώς και μία θέση στη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix. Πρόσφατα, με μία ανάρτηση του στο Instagram, ο δημοφιλής Έλληνας δημιουργός, μοιράστηκε μέρος των γυρισμάτων μίας άκρως εντυπωσιακής υποβρύχιας σκηνής.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναρτά συχνά στο Instagram, στιγμιότυπα και βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς και την προετοιμασία των ηθοποιών. Πρόσφατα, με ένα βίντεο αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε η σκηνή, κατά την οποία το πτώμα του «Χαράλαμπου», τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιάννης Τσορτέκης, πετιέται στη θάλασσα.

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς μάλιστα σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ότι ο ηθοποιός έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για περισσότερα από 40 λεπτά με τους δύτες, να του παρέχουν οξυγόνο μέχρι να γυριστεί η σκηνή.

«Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς».

Να θυμίσουμε ότι η σειρά στο Netflix αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.