Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023
Λίγα σύννεφα
21.1°C Αθήνα

1 € = $ 1.0590
1 $ = € 0.9443

Iron Maiden: Η στιγμή της αποχώρησης του τραγουδιστή τους από την σκηνή - Τι τον έκανε έξω φρενών

Iron Maiden: Η στιγμή της αποχώρησης του τραγουδιστή τους από την σκηνή - Τι τον έκανε έξω φρενών

Επεισοδιακή ήταν η συναυλία των Iron Maiden στη χώρα μας καθώς ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Bruce Dickinson, αποχώρησε για λίγο από τη σκηνή εξαιτίας ενός... καπνογόνου!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας και ενώ το συγκρότημα ξεκίνησε να παίζει τις πρώτες νότες του «Number Of The Beast», κάποιος οπαδός της μπάντας μπροστά στη σκηνή άναψε ένα καπνογόνο.

Η κίνησή του αυτή, ωστόσο, μόνο θετικά δεν αντιμετωπίστηκε από τον Dickinson, ο οποίος αφού εξαπέλυσε μερικά... γαλλικά από το μικρόφωνο, αποχώρησε για περίπου 30 δευτερόλεπτα από τη σκηνή εμφανώς εκνευρισμένος για να εμφανιστεί λίγο αργότερα, αφήνοντας τα υπόλοιπα μέλη να παίζουν απλά μουσική!

Ήταν τόσο εκνευρισμένος ο Βρετανός frontman που τραγούδησε δυο φορές τη δεύτερη στροφή του τραγουδιού ενώ σε αρκετά σημεία του κομματιού δεν τραγουδούσε αλλά έλεγε απλά τους στίχους.

Η κατάσταση πάντως εξομαλύνθηκε στο επόμενο τραγούδι και η συναυλία συνεχίστηκε. Να σημειωθεί δε, πως λίγο αργότερα κάποιος οπαδός του συγκροτήματος χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, την οποία κάλεσε ο ίδιος ο Dickinson από το μικρόφωνο, καταχειροκροτούμενος...

 

Δείτε το video