Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022
Καθαρός Ουρανός
32.2°C Αθήνα

1 € = $ 1.0178
1 $ = € 0.9825

Κατάμεστη η αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου για το Proud Blue. Το μήνυμα του κ. Τάκη Θεοδωρικάκου

Θεοδωρικακος
Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου στις 9 Ιουνίου στην Αθήνα, καθώς πλήθος κόσμου παρακολούθησε το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ Proud Blue – Police in Thessaly της δημιουργού Αθηνάς Κρικέλη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το AHEPA Icarus – Athens Airport Chapter HJ-36 Mesogeia, Ellopia Films USA – που δημιούργησε την ταινία – και το Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Ερευνών που ήταν χορηγός της εκδήλωσης.

Στη προβολή του ντοκιμαντέρ παρευρέθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Πολίτης, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο πρόσφατα διορισμένος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Σκούμας, μαζί με εκατοντάδες άλλους καλεσμένους της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, ενώ την εκδήλωση συντόνισαν οι δημοσιογράφοι Φώτης Καρύδας και Σωτήρης Πολύζος.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος απηύθυνε χαιρετισμό, στέλντοντας ηχηρά μηνύματα προς την Τουρκία, τοποθετώντας την ελληνική αστυνομία στο πλαίσιο της εθνικής ασφάλειας της Ελλάδας και της υπεράσπισης της κυριαρχίας της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ντοκιμαντέρ Proud Blue – Police in Thessaly Hellas, το οποίο έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία παγκοσμίως, έχει σκοπό να μεταφέρει στο θεατή την καθημερινότητα των αστυνομικών σε μια από τις κύριες περιοχές της Ελλάδας, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν.