Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Maestro: Στην πρώτη 10άδα του Netflix παγκοσμίως η πρώτη ελληνική συμμετοχή με τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

maestro
 
Λίγες μόλις μέρες μετά την ένταξή της στον παγκόσμιο κατάλογο του Netflix, η ελληνική σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε να κερδίσει το κοινό και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, αφού εξασφάλισε μία θέση στην πρώτη δεκάδα της πλατφόρμας!
 
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, η ελληνική σειρά κατάφερε να μπει στη δεκάδα και μάλιστα, στην όγδοη θέση. Στην Ιταλία βρέθηκε στην 6η θέση, στην Τουρκία στην 5η θέση, ενώ στη Μάλτα στην 4η.
 
Στα σχόλια για το «Maestro in Blue», όπως είναι ο τίτλος για το Netflix, οι θεατές αποθεώνουν τόσο την πλοκή και το σενάριο, όσο τις ερμηνείες, τη μουσική και το τεχνικό κομμάτι της σειράς, που μπήκε στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα, πριν από 3 μέρες, τη 17η Μαρτίου.
 
Το εκπληκτικό τραγούδι της κορυφαίας ελληνίδας ερμηνεύτριας Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή»,  κέρδισε αμέτρητα θετικά σχόλια και από τους ξένους θεατές ενώ κάποιοι έφτασαν μέχρι και να αναρτήσουν πως βλέποντας τη σειρά θέλουν ήδη να μετακομίσουν σε κάποιο ελληνικό νησί, μετά τα εκπληκτικά πλάνα των Παξών, που μάγεψαν τους πάντες με τη φυσική ομορφιά τους!