Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023
Διάσπαρτα σύννεφα
16.1°C Αθήνα

1 € = $ 1.0908
1 $ = € 0.9168

Νοέμβριος – Δεκέμβριος στο Μουσείο Φιλελληνισμού με δωρεάν είσοδο και προσφορές

gallery.jpeg

Αγαπητές φίλες και φίλοι, το Μουσείο Φιλελληνισμού (www.phmus.org) σας αναμένει να το επισκεφθείτε.

Ελάτε αυτό το Σάββατο ή την Κυριακή (10.00 με 18.00), να απολαύσετε μοναδική φιλελληνική τέχνη του 19ου αιώνα από πολλές χώρες, όπλα και προσωπικά αντικείμενα του Λόρδου Βύρωνος και άλλων Φιλελλήνων, κλπ. Σε πέντε (5) επισκέπτες το Σάββατο και πέντε (5) την Κυριακή, θα προσφερθεί δωρεάν ο πολυτελής επετειακός κατάλογος του Μουσείου Φιλελληνισμού, στον οποίο εξιστορείται σε 4 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά), η εξέλιξη του Φιλελληνισμού και η συμβολή του στην απελευθέρωση της Ελλάδος.

Το GiftShop του Μουσείου προτείνει και πολλές ιδέες για προσωπικά και εταιρικά δώρα για κάθε περίσταση. Ενδεικτικά αντικείμενα από τη συλλογή των αναμνηστικών του Μουσείου μπορείτε να βρείτε εδώ: https://phmus.org/product-category/anamnistika/ H είσοδος στο Μουσείο είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες: Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. 210-8094750