Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023
Καθαρός Ουρανός
21.1°C Αθήνα

1 € = $ 1.0547
1 $ = € 0.9481

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραγωγός σε ντοκιμαντέρ του National Geographic. Δείτε το τρέιλερ

giannis antetokounmpo

Ξαφνιάζει όμορφα ξανά ο Νο1 παίκτης του NBA. Ο "δικός μας" Γιάννης που όμως περίμενε 19 χρόνια από τη γέννηση του για να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. "Υπηκοότητα: Αλλοδαπός" έγραφε το απολυτήριο του κι ας είχε συμμετάσχει σε όλες τις σχολικές γιορτές, σαν παιδί, ντυμένος τσολιάς. Ο Γιάννης που φίλησε με αγάπη το εθνόσημο στην ελληνική φανέλα του, χρηματοδότησε ένα απίστευτο ντοκιμαντέρ του National Geographic που μιλάει ακριβώς για αυτό. Για όλους αυτούς που έκαναν μια σημαία "σημαία τους", μία χώρα "σπίτι τους", «The Flagmakers».

«Όντας και εγώ μετανάστης, βρίσκω αυτήν την ταινία απίστευτα προσωπική και μια συγκινητική απόδειξη για όσους αποκαλούν αυτήν την χώρα "σπίτι" τους», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι ο παραγωγός σε ντοκιμαντέρ του National Geographic. Το «The Flagmakers» πραγματεύεται την ιστορία μεταναστών εργαζόμενων σε μία φάμπρικα στις ΗΠΑ, η οποία φτιάχνει αμερικανικές σημαίες.

«Όντας και εγώ μετανάστης, βρίσκω αυτήν την ταινία απίστευτα προσωπική και μια συγκινητική απόδειξη για όσους αποκαλούν αυτήν την χώρα «σπίτι» τους. Κάθε ένας από αυτούς τους εμπνευσμένους ανθρώπους έχει ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν στην ζωή του και παρουσιάζουν αυτές τις μοναδικές εμπειρίες και ιστορίες καθώς φτιάχνουν την αμερικανική σημαία», ανέφερε ο Γιάννης.

Δείτε το τρέιλερ