Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022
Καθαρός Ουρανός
24.4°C Αθήνα

1 € = $ 0.9537
1 $ = € 1.0485

Ο Κιάνου Ριβς πρωταγωνιστής στο σίκουελ της ταινίας «Constantine»

 constantine

Ο αγαπημένος μας Κιάνου Ριβς πρωταγωνίστησε πριν από 17 χρόνια στην ταινία του Φράνσις Λόρενς «Constantine», στον ρόλο του ντεντέκτιβ παραφυσικών φαινομένων, ο οποίος κατάφερε να επιβιώσει από καρκίνο του πνεύμονα, σε τελικό στάδιο, με τη βοήθεια του Διαβόλου, αλλά στην πορεία όλοι όσοι νοιάζονταν για εκείνον κατέληγαν νεκροί.

Η ταινία δεν πήρε τις καλύτερες κριτικές αλλά κατάφερε να κερδίσει ένα φανατικό κοινό το οποίο ζητούσε όλο αυτόν τον καιρό ένα κινηματογραγικό σίκουελ.

Τελικά, ο Τζον Κόνσταντίν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα με τον Ριβς και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Λόρενς στη σκηνοθετική καρέκλα. Αυτό επιβεβαίωσε το Deadline με άρθρο του λέγοντας επίσης πως ο Ακίβα Γκόλντσμαν θα γράψει το σενάριο της ταινίας με τους Τζ. Τζ. Έιμπραμς και Χάνα Μινγκέλα να αναλαμβάνουν την παραγωγή μέσω του στούντιο Bad Robot.

Το τιτλοφορημένο, μέχρι στιγμής, «Constantine 2», θα βρει τον Τζον Κόνσταντιν αρκετά μεγαλύτερο και δεν ξέρουμε ακόμα ποιες θα είναι οι νέες του μεταφυσικές περιπέτειες. Αγαπάμε, όμως, Κιάνου Ριβς και δε βλέπουμε την ώρα να τον απολαύσουμε ξανά στη μεγάλη οθόνη!