Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Όλες οι εξελίξεις με το όραμα της Heptapolis - Το Σωματείο «Όλυμπος» έκοψε την πίτα του

u8af9f7w.jpg

Την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, στις 7:00 το απόγευμα, τα μέλη και οι φίλοι των Σωματείου «ΟΛΥΜΠΟΣ – Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο» έκοψαν την πίτα της νέας χρονιάς στα γραφεία του Σωματείου, στο Παλαιό Ψυχικό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, αρχιτέκτονες, μηχανικοί και άνθρωποι της επιστήμης και των τεχνών.

Ο πρόεδρος του Σωματείου αναφέρθηκε στις Μελέτες του προγράμματος «Heptapolis – Τριλογία, Το Όραμα των Δελφών», οι οποίες διεξάγονται με σταθερούς ρυθμούς στα γραφεία του Σωματείου και, μέχρι τα τέλη του 2024, προγραμματίζεται να έχουν ολοκληρωθεί, για να υποβληθούν στους αρμόδιους φορείς.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αναφορά της συμμετοχής της Τεχνητής Νοημοσύνης και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού ώστε τα έργα να προγραμματίζονται και να εκτελούνται σύμφωνα με τα ψηφιακά δεδομένα της Διεθνούς Πρακτικής για την αποφυγή λαθών. Εξαιρετική, επίσης, εντύπωση προκάλεσε η χρήση Ολογραμμάτων στις δραστηριότητες εκπαίδευσης των διεθνών σπουδαστών στις Σχολές της Heptapolis.

Τονίζεται το έντονο ενδιαφέρον των παρευρισκομένων στο θέμα που αφορά στους τρόπους και τις μεθόδους χρηματοδότησης των έργων «Heptapolis – Τριλογία», οι οποίες θα στηρίζονται στην πρωτοποριακή και επαναστατική μέθοδο «Παγκόσμιο Ταμείο Πράσινης Φορολογίας».

Το ευφυές αυτό πρόγραμμα, στηριζόμενο στην εκπαίδευση και την κουλτούρα των λαών της Γης. Θεωρήθηκε ως πραγματικό «εύρημα» στις ζητούμενες λύσεις των χρηματοδοτικών συναλλαγών που θα προκύψουν για το, ίσως, μεγαλύτερο σε κόστος έργο των τελευταίων χρόνων σε ολόκληρο τον κόσμο.