Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023
Σπασμένα σύννεφα
23.9°C Αθήνα

1 € = $ 1.0568
1 $ = € 0.9463

Πέθανε η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ σε ηλικία μόλις 54 ετών

 liza marie presley
Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ στις Χρυσές Σφαίρες, (Photo  Joe Scarnici/Getty Images for Icelandic Glacial)
 
Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και παιδί του θρύλου του rock n' roll, Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε εχθές Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, σε ηλικία μόλις 54 ετών. Δύο μέρες πριν το θάνατό της εμφανίστηκε καταβεβλημένη ως επίτιμη καλεσμένη στις Χρυσές Σφαίρες.
 
Στις Χρυσές Σφαίρες ήταν υποψήφια για βράβευση η ταινία «Ελβις» για τη ζωή του πατέρα της Ελβις Πρίσλεϊ. Μάλιστα όταν o Oστιν Μπάτλερ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού ρόλου για την ταινία, ευχαρίστησε την Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ η οποία τον χειροκροτούσε από κάτω.
 
Η εικόνα της κόρης του Ελβις Πρίσλεϊ στις «Χρυσές Σφαίρες» το βράδυ της Τρίτης είχε προκαλέσει σε πολλούς ανησυχία, που είχαν δει το ασταθές βάδισμά της.
 
Σε βίντεο η κόρη του Ελβις Πρίσλεϊ περπατά με αργό και ασταθές βήμα και μάλιστα οι χρήστες του διαδικτύου εξέφραζαν την ανησυχία τους γράφοντας «Τι συμβαίνει με τη Λίζα;».
 
Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι, επίσης, η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο.
 
Η Λίσα Μαρί Πρίσιλα ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.
 
Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου ο θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.