Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022
Καθαρός Ουρανός
23.9°C Αθήνα

1 € = $ 1.0290
1 $ = € 0.9718

The kids planet

paidia sou

Μια πρόσφατη μελέτη προτείνει ότι η εκπαίδευση των παιδιών στην κατανόηση της οπτικής των άλλων ανθρώπων, θα μπορούσε να καταστήσει πιο εύκολο την εκμάθηση της συγχώρεσης.

Επιθετικό παιδί: Πώς να το χειριστώ;

Η επιθετικότητα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος των προβλημάτων συμπεριφοράς που αντιμετωπίζουν οι γονείς, οι παιδαγωγοί και οι ψυχολόγοι. Ο όρος «επιθετικότητα» αναφέρεται σε συμπεριφορές που έχουν ως στόχο να βλάψουν κάποιον ή να καταστρέψουν κάτι. Μπορεί να εκδηλωθεί με λόγια ή και με πράξεις. Συνήθως όμως η εκδήλωση επιθετικής συμπεριφοράς από τα παιδιά δεν έχει αυτό τον σκοπό.

Τι είναι ο αυτισμός; Τα πρώιμα σημάδια για να τον αναγνωρίσετε έγκαιρα!

Οι «διαταραχές του αυτιστικού φάσματος», όπως ονομάζονται, είναι μια σειρά από πολύπλοκες αναπτυξιακές διαταραχές που εμφανίζονται από τη γέννηση του παιδιού και το συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή του. Επηρεάζουν τη σκέψη,το συναίσθημα, τη γλώσσα και την ικανότητα του να σχετίζεται με άλλους ανθρώπους.

r879gherg978r.jpg

Γράφει η Liakopoulou Anta: Classical Philologist / Professor of Greek Language & Literature – Special Education Teacher (MSc in Special Education Needs) – Specialized in learning difficulties and behavioral problems.

Σήμερα που τα σχολεία άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους οι γονείς αγωνιούν για το πώς θα ανταπεξέλθουν τα « μπιζελάκια» τους στις υποχρεώσεις τους!

TATOΪ tennis 
 
Οι αθλητές που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμεηνα χρόνια στο διεθνές τένις θα έχουν περάσει από την Ελλάδα. Την προσεχή Άνοιξη αναμένεται να ξεκινήσει στη χώρα μας η διεξαγωγή τουρνουά, στο οποίο θα αγωνίζονται οι 48 από τους καλύτερους τενίστες και τενίστριες του κόσμου, ηλικίας έως 12 ετών.  

Ροή Ειδήσεων