Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021
Καθαρός Ουρανός
45°C Αθήνα

1 € = $ 1.1877
1 $ = € 0.8420

The kids planet

TATOΪ tennis 
 
Οι αθλητές που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμεηνα χρόνια στο διεθνές τένις θα έχουν περάσει από την Ελλάδα. Την προσεχή Άνοιξη αναμένεται να ξεκινήσει στη χώρα μας η διεξαγωγή τουρνουά, στο οποίο θα αγωνίζονται οι 48 από τους καλύτερους τενίστες και τενίστριες του κόσμου, ηλικίας έως 12 ετών.  

Επτά τρόποι για να ενισχύσετε τον λόγο του παιδιού σας!

Γράφει η Liakopoulou Anta: Classical Philologist / Professor of Greek Language & Literature – Special Education Teacher (MSc in Special Education Needs) – Specialized in learning difficulties and behavioral problems.

Οι περισσότεροι γονείς από πολύ νωρίς ενδιαφέρονται για τη γλωσσική ανάπτυξη του παιδιού τους. Σαφέστατα, η γλωσσική ανάπτυξη είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας για την μετέπειτα πρόοδο των παιδιών. Καθορίζει μάλιστα και τη σχολική ετοιμότητα, αφού το γνωστικό και εκφραστικό λεξιλόγιο του παιδιού αποτελεί προγνωστικό παράγοντα για τη σχολική επιτυχία. Παιδιά που παρουσιάζουν γλωσσικές δυσκολίες στην προσχολική ηλικία είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουν και μαθησιακές δυσκολίες στο Δημοτικό σχολείο.