Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
Λίγα σύννεφα
18.9°C Αθήνα

In House

2.jpg

Η Αμερικάνικη Λεγεώνα είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός βετεράνων στρατιωτών παγκοσμίως, κι αφορά βεβαίως στους βετεράνους του αμερικάνικου στρατού. Ως γνωστόν, χιλιάδες είναι οι ομογενείς μας που έχουν υπηρετήσει σε αυτόν στο παρελθόν, συνήθως ως σύμμαχοι μάλιστα του ελληνικού στρατού (όπως στον πρώτο και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο).

proxenos-simaia.jpg

Σάλος με την έκθεση τέχνης του Γενικού Προξενείου της Νέας Υόρκης, που παρουσίασε ένα έργο,  αυτό της ροζ ελληνικής σημαίας, με το μήνυμά του να σχετίζεται με την ενδοοικογενειακή βία και τις γυναικοκτονίες.

γυναικες

Γιορτή της Μητέρας σήμερα, 8 Μαΐου, και μπορεί στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό να ασχολούμαστε με μία γυναίκα που απαξίωσε την ιερή έννοια της λέξης "μάνα", υπάρχουν όμως εκατομμύρια γυναίκες που τιμούν αυτόν τον τίτλο κάθε μέρα και γράφουν τη δική τους ιστορία, άλλοτε μικρή και άλλοτε μεγάλη. Ιστορίες γεμάτες αγάπη, στερήσεις, χαρές και πόνο. Και υπάρχουν και κάποιες που έμειναν στην Ιστορία. Ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο σημαντικές. Της Εύας Κουτουμάνου

theodorakis 46
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, η συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης. 

Ηρω

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τη μεγάλη συναυλία στη μνήμη του αξέχαστου Έλληνα δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη, έναν χρόνο μετά το θάνατο του, στις 24 Σεπτεμβρίου, με την υπογραφή της Stageworks Entertainment Group. Απολαύστε την αποκλειστική συνέντευξη με την αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Ηρώ, αποκλειστικά για το Hellenic Daily News.

Νικος Κουλουσιας 2

Λίγες ώρες πριν το λαϊκό προσκύνημα της σωρού της Βασίλισσας Ελισάβετ, το HDN μίλησε με τον Έλληνα σεφ της, Νίκο Κουλούσια. Θέλετε να μάθετε πώς ήταν η Βασίλισσα στην προσωπική της ζωή; Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του, στην Εύα Κουτουμάνου, για το Hellenic Daily News.

Αγγελος Θεοδωρακης

Σε λίγες ημέρες, στις 24 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στο Κάρνεγκι Χολ, η μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον κορυφαίο Έλληνα δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη, έναν χρόνο μετά το θάνατο του, με τη συμμετοχή σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών. Ανάμεσα τους και ένας καλλιτέχνης του οποίου η συμμετοχή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη, Άγγελος. Το Hellenic Daily News μίλησε αποκλειστικά μαζί του. Δείτε τι έχει να μας πει για τη μεγάλη βραδιά.

 HARIS ROMAS

Ένας χρόνος πέρασε από το θάνατο του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού, Μίκη Θεοδωράκη. Στη μνήμη του διοργανώνεται, στις 24 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, συναυλία με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες. Το HDN συνομίλησε με τον παρουσιαστή της μεγάλης βραδιάς, Χάρη Ρώμα. Απολαύστε την αποκλειστική συνέντευξη.