Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022
Λίγα σύννεφα
28.9°C Αθήνα

1 € = $ 1.0290
1 $ = € 0.9718

Κόσμος

texas5

Δύο ημέρες πριν κλείσουν τα σχολεία για τις καλοκαιρινές διακοπές και οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Ρομπ, στην πόλη Ουβάλντε του Τέξας, είχαν κάθε λόγο να χαίρονται.

texas1

Τυχερός στάθηκε ένας εννιάχρονος μαθητής που τραυματίστηκε από τα πυρά του 18χρονου Σαλβαδόρ Ράμος που αιματοκύλησε το Δημοτικό Σχολείο Ρομπ της κοινότητας Ουβάλντε στο Τέξας.

elpidoforos 1

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος εξέφρασε το βαθύτατο πόνο του για τη χθεσινή τραγωδία στο δημοτικό σχολείο Ρομπ της μικρής πόλης Ουβάλντε.

texas2

Δεκαοκτάχρονος έφηβος άνοιξε πυρ χθες (Τρίτη), μέσα σε πρωτοβάθμιο σχολείο στο Τέξας, σκοτώνοντας 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικούς, τραγωδία που βυθίζει ξανά τις ΗΠΑ στο διαρκώς επανερχόμενο εφιάλτη των επιθέσεων με τη χρήση πυροβόλων όπλων μέσα σε σχολικά ιδρύματα.

Στην παρέλαση των Τούρκων ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς

Ο δήμαρχος ΝΥ, Ερικ Ανταμς, χαιρέτισε την παρέλαση έχοντας δίπλα του τον Τούρκο πρόξενο Ρεϊχάν Οζγκούρ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άντας βρέθηκε στην παρέλαση της τούρκικης κοινότητας, όπου έβγαλε αρκετές φωτογραφίες κι έδειξε αρκετά χαρούμενος για την παρουσία του στην εκδήλωση!

Ο Μπάιντεν δημιουργεί «μίνι ΝΑΤΟ» με 12 συμμάχους στην περιοχή Ασίας- Ειρηνικού

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρουσίασε χθες (23/5) ένα νέο περιφερειακό οικονομικό σχέδιο στο οποίο συμμετέχουν 12 κράτη της περιοχής του Ινδο-Ειρηνικού. Η ανακοίνωση του Οικονομικού Πλαισίου Ινδο-Ειρηνικού για την Ευημερία (IPEF) έγινε κατά την επίσκεψη του Μπάιντεν στην Ιαπωνία, ενώ βρισκόταν στο πρώτο του ταξίδι στην Ασία από την ανάληψη των καθηκόντων του.