Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022
Διάσπαρτα σύννεφα
14.4°C Αθήνα

1 € = $ 1.0507
1 $ = € 0.9517

Οικονομία & Real Estate

dollar

Αυξήθηκε τον Απρίλιο με ρυθμό που ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ο  πληθωρισμός στις ΗΠΑ, που παρά τη μικρή αποκλιμάκωση, παραμένει σε υψηλά επίπεδα σαράντα ετών.

netflix 1

Η μετοχή του Netflix κατέρρευσε κατά σχεδόν 40% σήμερα (20/4) το πρωί στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς επλήγη σκληρά μετά την απώλεια των 200.000 συνδρομητών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022.

ΕΕ: Το σχέδιο των «27» για το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο, οι αντιδράσεις και τα στρατόπεδα

Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εκπονούν σχέδια για εμπάργκο στα ρωσικά πετρελαϊκά προϊόντα, σε μία προσπάθεια να τιμωρήσουν τη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία η οποία συναντά ωστόσο μεγάλες αντιδράσεις κυρίως λόγω του μεγάλου κόστους που θα έχει για τη Γερμανία και το ενδεχόμενο να αλλάξει τις γεωστρατηγικές ισορροπίες στην περιοχή, αυξάνοντας παράλληλα αυξήσει τις τιμές ενέργειας.

opening bell new york stoch exchange
Στο πλαίσιο του 23ου Ετήσιου Capital Link Invest in Greece Forum, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link διοργάνωσαν ειδική εκδήλωση με τίτλο «GREEK AMERICAN ISSUER DAY» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

ITALY VILLA AURORA3

Χωρίς αγοραστή παραμένει ιστορική βίλα στη Ρώμη, η οποία διαθέτει μοναδική νωπογραφία οροφής, που ζωγράφισε ο καλλιτέχνης της Αναγέννησης, Καραβάτζο. Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες, η Villa Aurora δεν κατάφερε να προσελκύσει πλειοδότη.

friends spiti texas 3

Δεν χρειάζεται να απαντήσετε αν τα «Φιλαράκια» είναι η αγαπημένη σας σειρά, φαίνεται από την τηλεθέαση στο ιδιωτικό κανάλι που το προβάλλει στην Ελλάδα. Όσες φορές και να το βάλει επανάληψη τα «Φιλαράκια»… πουλάνε.

Steinway Tower 2

Η κατασκευή του πιο λεπτού ουρανοξύστη στον κόσμο ολοκληρώθηκε, προσθέτοντας ένα νέο ορόσημο στον ορίζοντα του Μανχάταν και ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό.