Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022
Συννεφιά
0.6°C Αθήνα

1 € = $ 1.1322
1 $ = € 0.8832

Ομογένεια

3168631.jpg

Την μεγάλη σημασία που μπορεί να έχει η σύζευξη της ελληνικής Διασποράς με την οικονομική διπλωματία σε έναν εξίσου αμοιβαία ωφέλιμο ρόλο, τονίζει με άρθρο του ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης.

Η πρώτη συνάντηση του Ευγένιου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Η πρώτη συνάντηση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγένιου με τον οικουμενικό πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι, πριν την τελετή ακολουθίας του Μικρού και Μεγάλου Μηνύματος, αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο.

100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή: Οι προκλήσεις, οι στόχοι, οι εκδηλώσεις

Τις εγκρίσεις του υπουργείου Πολιτισμού αναφορικά με τις προτάσεις που κατέθεσε για την επέτειο των 100 χρόνων από τη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνισμού, τη Μικρασιατική Καταστροφή, προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων αλλά και να τονιστεί ότι οι πατρίδες που χάθηκαν θα μείνουν αλησμόνητες, αναμένει η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ), σύμφωνα με τα όσα είπε στο pontosnews.gr ο πρόεδρός της και δημοσιογράφος Αντώνης Οραήλογλου.

Συγκλονίζει μαρτυρία Ελληνίδας στο Καζακστάν

Μια κάτοικος του Καζακστάν με ελληνικές ρίζες, η Σαμπίνα Μουχαμέντοβα, περιέγραψε τις δραματικές ώρες που βιώνει η ίδια και η οικογένειά της λόγω των βίαιων συγκρούσεων που έχουν ξεσπάσει στη χώρα.