Μαϊος 13, 2021

Ομογένεια

8yf9q8wyf98wqyf98q98f.jpg

Ένας άνδρας με ελληνικό ονοματεπώνυμο κατηγορείται για την δολοφονία του συντρόφου του, στο γκαράζ του διαμερίσματος όπου διέμενε το ζευγάρι στο Σίδνεϋ. Κατηγορούμενος είναι ο 42χρονος Φίλιπ Παπαευθυμίου.

erdogan_main-4521.jpg

Σε μία «απρόσμενη» κίνηση προέβη ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, προσκαλώντας τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης που «εγκατέλειψαν» την Πόλη να επιστρέψουν.

bodilas-eksoph.jpg

Μια ιστορία που φαντάζει απίστευτη να την έχει ζήσει κανείς, είναι αυτή που έζησε ο Μιχάλης Ψιμουλάκης. Μια ιστορία που θα μπορούσε να γίνει ταινία ή βιβλίο. Το κουβάρι της ξετυλίγει μέσα από το newshub.gr ο Νίκος Μποντίλας, ο οποίος μέσα από μια παλιά φωτογραφία και ιστορίες που είχε ακούσει, αποφάσισε να μάθει πολλά περισσότερα για τον προπάππου του!

3047235.jpg

«Η Ανάσταση του Χριστού, διακηρύσσοντας τη νίκη της ζωής κατά του θανάτου και όλων των φθοροποιών παθών, μας καλεί να χαρούμε την απελευθέρωσή μας από τη δυναστεία τους. Και σε έναν κόσμο που σπαράσσεται από θανατηφόρες εχθρότητες και αναλγησία, να γίνουμε αγωνιστές κατά του μίσους και των ποικίλων μεταλλάξεών του. Και να αγωνιζόμαστε με αλύγιστη πίστη, ώστε να ενισχύεται η ομόνοια, η καταλλαγή, η αγάπη, η ενότητα, η αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων και των λαών». Αυτό τονίζει, μεταξύ άλλων, στο πασχαλινό μήνυμά του, ο αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος.

Tsakos_maketa_2.jpg

Λίγες ώρες προτού παρασύρει με το όχημά της και σκοτώσει τον αστυνομικό Αναστάσιο Τσάκο τα ξημερώματα της Τρίτης (τοπική ώρα) σε πολυσύχναστο δρόμο του Κουίνς, η Τζέσικα Μποβάις έπινε σφηνάκια σε live streaming στο Facebook και έλεγε «να πάει να γ@@θεί η αστυνομία». Σύμφωνα με την Daily Mail, η 32χρονη γυναίκα που προφυλακίστηκε χωρίς εγγύηση για τον τραγικό θάνατο του ομογενή αστυνομικού, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, φέρεται να καυχιόταν ότι «δεν πήγαινε πουθενά χωρίς να έχει πάνω της μαχαίρι».