Η κα Αγνή Ζώτη
Το Hellenic Golden Directory, ο πιο πλήρης οδηγός των ελληνοαμερικανικών επιχειρήσεων και οργανισμών της Νέας Υόρκης, μόλις κυκλοφόρησε την 6η του έκδοση και το HDN σας παρουσιάζει την Αγνή Ζώτη, τη διεθνούς φήμης εικαστικό που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκδοσης και δημιούργησε το ιδιαίτερο εξώφυλλο, έναν πίνακα με τίτλο "My City" που φιλοτέχνησε ειδικά για το Hellenic Golden Directory 2022 NYC.
Η Αγνή Ζώτη με μεράκι δημιούργησε έναν όμορφο και μοντέρνο οδηγό, τον οποίο θα απολαύσουν οι αναγνώστες του Hellenic Golden Directory.
Η κυρία Ζώτη ανέφερε: «Χρησιμοποιώ χρωστικές και τις ανακατεύω με διάφορα μέσα για να δημιουργήσω τις βαφές που χρησιμοποιώ. Ξεκίνησα τις καλές τέχνες στο Hunter College και μετά σπούδασα με μοναχούς μυστικιστικούς συμβολισμούς. Ένας από αυτούς ήταν Σέρβος μοναχός με αντικείμενο τη βυζαντινή εικονογραφία και ένας άλλος βουδιστής μοναχός στο Pokhara Νεπάλ που μου δίδαξε τις τεχνικές των ζωγραφιών thangha. Χρησιμοποιώ αρχαίες τεχνικές που χρονολογούνται χιλιάδες χρόνια πίσω και χρονολογούνται από την Αιγυπτιολογία και τους Αρχαίους Έλληνες σε όλους τους ναούς. Παίρνω τις αρχαίες τεχνικές και εκσυγχρονίζω για να τις κάνω σχετικές με τον κόσμο μου που ζω και είμαι γυναίκα στη Νέα Υόρκη. Κάνω μεγάλη προεργασία για την κατασκευή και την επίστρωση της χρωστικής ουσίας για τη δημιουργία.
Η Αγνή Ζώτη και η εκδότρια του HELLENIC Golden Directory και CEO του HDN Evageline Plakas
Είναι μια οργανική μορφή και είναι ζωντανή και εξελίσσεται συνεχώς, καθώς κάθε κουκκίδα είναι οι άνθρωποί της και μια συλλογικότητα του διεθνούς χωνευτηρίου. Το ίδιο συμβαίνει με τους ανθρώπους και τη μοριακή μας δομή, τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις μας συλλέγονται στα σώματά μας του συνόλου αυτού που είμαστε.
Η κα Evageline Plakas με τον πίνακα "My City" που κοσμεί το εξώφυλλο του HELLENIC Golden Directory
Tο “HELLENIC Golden Directory” είναι το μοναδικό luxury coffee table book που περιέχει τις περισσότερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις της Ελληνικής ομογένειας όπως επίσης και τις επιχειρήσεις της Ελλάδας που έχουν επεκταθεί στην Νέα Υόρκη. Το “HELLENIC Golden Directory”εκτός από το να ενημερώσει το κοινό για τις Ελληνοαμερικάνικες και Ελληνικές επιχειρήσεις, έχει ως σκοπό τη στήριξη και διαφήμιση των προϊόντων των επιχειρήσεων αυτών, με υψηλή και διακεκριμένη αισθητική.
Στην Τέταρτη Έκδοση του “HELLENIC Golden Directory” είχαμε την τιμή το εξώφυλλο του περιοδικού να το έχει δημιουργήσει προσωπικά η διεθνούς φήμης Ελληνοαμερικανίδα εικαστικός Ντανιέλα Καμιλιώτης CEO του RALPH LAUREN.
Στην Έκτη Έκδοση του “HELLENIC Golden Directory” το εξώφυλλο υπογράφει η επίσης διεθνώς διάσημη Ελληνοαμερικανίδα εικαστικός Αγνή Ζώτη και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Επισκεφθείτε το site της εικαστικού Αγνής Ζώτη: www.agnizotis.com