Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023
Συννεφιά
20.6°C Αθήνα

1 € = $ 1.0723
1 $ = € 0.9326

Τουρισμός

 ερωτοσπηλια

Η Ελλάδα φημίζεται για τις πανέμορφες θάλασσες και τις εκπληκτικές παραλίες της, είτε πρόκειται για το Αιγαίο είτε για το Ιόνιο, τα μέρη που συναντάμε εκεί είναι απλά μαγευτικά! Κι όμως, υπάρχουν κάποιες εξίσου όμορφες παραλίες σε απόσταση αναπνοή από την Αθήνα! Ανακαλύψτε τες!

 nammos mykonos
 
Μετά το Principote από ότι φαίνεται ήρθε η ώρα και του θρυλικού Nammos να βάλει "λουκέτο" στη Μύκονο και μάλιστα λίγες μόλις εβδομάδες μετά το mega deal με τον Άραβα επενδυτή, καθώς έχει αρχίσει για τα καλά η επιχείρηση "εκκαθάριση" στο νησί των Ανέμων! Μένει να δούμε αν τα αποτελέσματα θα είναι προς όφελος του νησιού, των κατοίκων και του τουρισμού.

 mykonos 1
 
Η εταρία Uber ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας υπηρεσίας Boating στη Μύκονο, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης παρουσίασης προϊόντων της εταιρείας, Go-Get 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε εχθές στην Νέα Υόρκη.

diaporo

Στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής υπάρχει ένα σύμπλεγμα από μικρά νησάκια, έξω από τη Βουρβουρού. Το Διάπορο. Τα νερά είναι απλά μαγευτικά, τόσο κρυστάλλινα και τιρκουάζ που σε κάνουν να πιστεύεις πως βρίσκεσαι σε κάποιον μακρινό εξωτικό παράδεισο κι ας είσαι μόλις δύο ώρες από τη Θεσσαλονίκη!

ιδιωτικες παραλιες

Κάλεσμα στους εισαγγελείς όλης της χώρας να θέσουν υψηλά στις προτεραιότητές τους τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης πρόσβασης στις παραλίες απηύθυνε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

καλυμνος
 
Ένα ελληνικό νησί βρίσκεται ανάμεσα στους 10 πιο συναρπαστικούς προορισμούς του κόσμου για αναρρίχηση και μάλιστα στη 2η θέση σύμφωνα της λίστας σύμφωνα με τη διεθνή ταξιδιωτική ιστοσελίδα Thetravel.com.