Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022
Λίγα σύννεφα
28.9°C Αθήνα

1 € = $ 1.0290
1 $ = € 0.9718

Τουρισμός

flowers

Με τις καλοκαιρινές διακοπές προ των πυλών, το χωριό Αρκούδι στην Ηλεία διεκδικεί μία θέση σε αυτό το πρόγραμμα. Πολύχρωμο, οικονομικό και με ιστορία «κλέβει» τις καρδιές των επισκεπτών.

Με το «γκάζι πατημένο» το άνοιγμα της τουριστική σεζόν στα νησιά του νοτίου Αιγαίου

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ξεκίνησε η τουριστική περίοδος στα νησιά του νότιου Αιγαίου, γεγονός που έχει προκαλέσει ικανοποίηση στους τουριστικούς επιχειρηματίες των νησιών αλλά και αισιοδοξία για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου.

aerodromio venizelos

Τέλος, από σήμερα, η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε αεροδρόμια και αεροπλάνα. Τη χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων για τον κορωνοϊό και πιο συγκεκριμένα για τη χρήση μάσκας, τόσο στα αεροδρόμια όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης, συστήνουν το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA).

Mykonos Bars

Διεθνώς ρεζίλι γίναμε από την απληστία κάποιων καθώς Αμερικανίδα τουρίστρια στη Μύκονο κατήγγειλε το μαγαζί που της χρέωσε 600 ευρώ για μια μερίδα καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ. Το θέμα απασχόλησε και τα διεθνή ΜΜΕ όταν έγιναν γνωστές οι εξωφρενικές τιμές στο εστιατόριο της Μυκόνου.

Βασίλης Κικίλιας: Θα επενδύσουμε 1 δισ. ευρώ στις υποδομές τουρισμού

Για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και τη χάραξη στρατηγικής με κεντρικό άξονα τη στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας, μίλησε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».

Κικίλιας: Η αντιμετώπιση της πανδημίας, μας καθιέρωσε ως ασφαλή τουριστικό προορισμό

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας και ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος για την τουριστική σεζόν το επερχόμενο καλοκαίρι.

Βασίλης Κικίλιας: Δρομολογείται θεσμικό πλαίσιο για τον ιατρικό τουρισμό

Το έντονο ενδιαφέρον των Ρουμάνων επιχειρηματιών για επενδύσεις στον τουρισμό στην Ελλάδα μετέφεραν στον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια η διοίκηση και τα μέλη του Ελληνορουμανικού Διμερούς Εμπορικού Επιμελητηρίου στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν με τον υπουργό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Βουκουρέστι.

Τουρισμός: Ανοίγουν νέοι προορισμοί στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ

Με το «πόδι στο γκάζι» ξεκίνησε η τουριστική κίνηση για τον Μάιο με το Recovery Tracker του Iνστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων να καταγράφει περισσότερες από 1 εκατομμύριο θέσεις σε εισερχόμενες διεθνείς πτήσεις για το πρώτο 15ημερο του Μαΐου.