Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
Καθαρός Ουρανός
21.1°C Αθήνα

Τουρισμός

 pefkohori

Το Πευκοχώρι Χαλκιδικής βρίσκεται μόλις 105 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και περιβάλλεται, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, από δάση πεύκων.

koronisia1


Η Ελλάδα είναι γεμάτη με μαγευτικά μέρη, διάσημα, αρκετά από αυτά, διεθνώς. Υπάρχουν, όμως, και κάποια κρυμμένα στολίδια που απλά σου κόβουν την ανάσα!

Carnival greece

Οι προετοιμασίες για τις Απόκριες ξεκινούν μόλις ανοίγει το Τριώδιο και κορυφώνονται την τελευταία Κυριακή των Αποκριών, πριν από την Καθαρά Δευτέρα, με μεγάλο γλέντι που διαρκεί μέχρι το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

gaitanakia

Ααναβίωσε και φέτος στην Χαλκίδα ένα από τα πιο εντυπωσιακά αποκριάτικα έθιμα, «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου», με συμμετοχή συλλόγων και χορευτών που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

servitoros

Με 60.000 κενές θέσεις εργασίας φαίνεται να ξεκινάει η τουριστική περίοδος του 2024, σύμφωνα με όλα όσα δήλωσε η αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και πρόεδρος των ξενοδόχων Ζακύνθου, Χριστίνα Τετράδη, στην ελληνική κρατική τηλεόραση ΕΡΤ.

zante

Η πανέμορφη Ζάκυνθος από ψηλά

Στα μέσα Μαρτίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», καθώς τεχνικοί λόγοι, που δεν είχαν σχέση με το υπουργείο Τουρισμού, δεν επέτρεψαν νωρίτερα το άνοιγμά της.

aegean air

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, που είχε ανακοινωθεί για σήμερα, μετά από προσφυγή της διοίκησης στη δικαιοσύνη. Ως εκ τούτου οι πτήσεις τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

MAKEDONIA

Στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, έχουν ανακοινώσει πως θα συμμετάσχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, γεγονός που θα οδηγήσει σε ακυρώσεις πτήσεων.