Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023
Συννεφιά
20.6°C Αθήνα

1 € = $ 1.0723
1 $ = € 0.9326

I love GR

 ερωτοσπηλια

Η Ελλάδα φημίζεται για τις πανέμορφες θάλασσες και τις εκπληκτικές παραλίες της, είτε πρόκειται για το Αιγαίο είτε για το Ιόνιο, τα μέρη που συναντάμε εκεί είναι απλά μαγευτικά! Κι όμως, υπάρχουν κάποιες εξίσου όμορφες παραλίες σε απόσταση αναπνοή από την Αθήνα! Ανακαλύψτε τες!

diaporo

Στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής υπάρχει ένα σύμπλεγμα από μικρά νησάκια, έξω από τη Βουρβουρού. Το Διάπορο. Τα νερά είναι απλά μαγευτικά, τόσο κρυστάλλινα και τιρκουάζ που σε κάνουν να πιστεύεις πως βρίσκεσαι σε κάποιον μακρινό εξωτικό παράδεισο κι ας είσαι μόλις δύο ώρες από τη Θεσσαλονίκη!

καλυμνος
 
Ένα ελληνικό νησί βρίσκεται ανάμεσα στους 10 πιο συναρπαστικούς προορισμούς του κόσμου για αναρρίχηση και μάλιστα στη 2η θέση σύμφωνα της λίστας σύμφωνα με τη διεθνή ταξιδιωτική ιστοσελίδα Thetravel.com.

amorgos
 
Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για διακοπές το 2023 ξεχώρισε, σε ειδικό αφιέρωμα, το κορυφαίο βρετανικό ταξιδιωτικό Conde Nast Τraveler στη διαδικτυακή έκδοσή του. 

serifos greece
 
«Αν θέλεις να ταξιδέψεις σε ένα νησί με ακατέργαστη ομορφιά, σίγουρα θα χρειαστείς έναν Έλληνα και τις εμπιστευτικές πληροφορίες που αυτός θα σου δώσει. Αν πάλι αναζητάς τη νυχτερινή ζωή, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τους Αθηναίους στα πιο κοσμικά νησιά της Ελλάδας». Με αυτά ακριβώς τα λόγια ξεκινά το άρθρο της Guardian, το οποίο αποτελεί ωδή σε ένα από το πιο όμορφα και ταυτόχρονα ένα από τα πιο «άγρια» νησιά της Ελλάδας, τη Σέριφο.